Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Д:овесни снегулки/банана/аронија У:КИфла и кисело млеко Р:боранија со зеленчук У:Леб со павлака В:4 жита/АД/ банана
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Д:Овесно снегулки со аронија и банана У:кисело со лебче Р:Компири со телешко и зеленчук (морков,тиквица, карфиол,кромид) У:кекси В: палента со сиреше и јогурт
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12 месеци Овесни снегулки со банана и јагода Тиквица,морков,компир,модар патлиџан и телешко месо Макарони со сиренце и јогурт Ужина цреши,пченка варена и цицање
Д:4 жита со банана,аронија,маџун У:кисело и лебче Р:просо со телешко и зеленчук (морков,пиперка,тиквица,кромид) У:банана В:бисквити со млеко
Офф топик ќе бидам ама морам да прашам, ние имаме 12 месеци и имам давано кашкавалче до сега има јадено ама сирење не сум и дала да проба што сиренце им давате на децата? Фала и извинете
Tincule, за почеток може да пробате ABC крем сир кое не е многу солено. Исто јас често земам и од Суташ меко, не многу солено сирење. Во пластично кутивче се продава.
16 месеци Јајце варено ,домат и лебче со АБЦ намаз Турли тава со зелка и морков салата Палента со павлака и сиренце Ужина цицање , овошен јогурт и јаболко
15 месеци (вчера на мени) Млеко Ад 210 мл. Кашичка крушка и јаболко со плазма бисквити МлекоАд 210 мл. Геврече со јогурт Компир, патлиџанче, морков со кисела павлака и путер Банана и чоколадо животинско царство Успат уште малку ѓеврече Млако Ад 210мл. Скокнавме вечера баравме пак млеко и на спиење
денес 13 месеци млеко лепче со путерче и џем од праска( домашен со мн малку шекер) и чај од нане и анасон со мед и лимон ориз , пилешко , рендана крастваица со павлака и маслиново масло јогурт 50тина мл и неколку залачиња домашно кифле плазма бисквита сок од портокал јаболко млеко
17 месеци Зденка на лебче ,краставица и павлака Боранија со телешко месо и зелка салата Супа со зеленчук и варено јаце Ужина цицање ,варена пченка ,јаболко и грозје