Mihaela 2010 -> RE: На убавите лица има повеќе солзи ...? (22.1.2013 15:23:48)
|
Spored mene zavisi...se slozuvam deka polesno pominuvaat,kako sto pisaa pogore,ubava devojka,malku nasmevka i pobrgu ke si zavrsi rabota,ova od iskustvo bidejki rabotam so stranki,i gledam kolegive kako se odnesuvaat so poubavite devojki... jas pred da ostanam trudna se smetav za ubava devojka,iako i sega sum ubava[sm=smiley36.gif]( da ne me sfatite pogresno deka se falam),no sepak ne sum zadovolna od izgledot poradi 5-6 kg visokot na kilogrami,nemanjeto na vreme da se potsredam i tn...ama ke si kazam eden primer Kako devojka na 22-23 god barav rabota i mi preporazaa edna firma za depilacija,t.e proizvodi za depiliranje prodavaa pa im trebase prodavacka...otidov se vidov so gazdata,imase edna vraboteno,koja bese debela,nekoja godina postara od mene i navistina za nea bev izmislena a sepak si rabotese tamo so godini.... i razgovorot pomina ok,koga na kraj gazdava mi vika:aj sega stani i prosetaj malku po dukanov da te vidam kako izgledas i nadolu...jas onakva zaprepastena ostanav,samo si stanav i mu rekov:tebe ti treba prodavacka ili manekenka? i nemam namera da ti stanuvam i da ti setkam tuka budalo edna,i stanav si otidov...lele po pat se ubiv od placenje,stvarno mi bese krivo ,be te tretira ko mivka nekoja..koj znae moze i svalerka si barase coekot[sm=smiley36.gif] Spored mene treba da se gledaat kvalitetite na covekot,toa sto go nosi vo sebe...ne za djabe rekle lepota je prolazna...
|
|
|
|