RE: Дали и колку сте сентиментални? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

miana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (14.3.2013 15:24:08)

Утре сум на приредба кај керками во градинка,незнам како ке издржи срцево....[sm=smiley36.gif]
Ептен сум сентиментална бре,за ништо се лигавам...

masa -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (15.4.2013 15:26:09)

Ау,јас си бев сентиментална,ама после првата бременост па ептен.Тогаш се за нешто си плачев и детето порасна јас уште се расплакувам на филм или на убава или лоша вест и што нема врска со мене.Многу и ме погодуваат работи,мразам неправди,а се радувам за цел свет!Прееска се расплакав кога читав за вчерашната акција за Најден и така секој ден си пустам по некоја солза на некоја вест [sm=smiley19.gif]

bucko mal -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (16.4.2013 7:20:58)

Jas porano bev golema placka pa mislam veke preplakav.
sega sum ko kamen na nisto ne reagiram i ne pametam koga posleden pat sum placela.

bucko mal -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (16.4.2013 7:23:35)

A zaboraviv da pisam za mm cesto place od radost [sm=jezicek.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

Jas porano bev golema placka pa mislam veke preplakav.
sega sum ko kamen na nisto ne reagiram i ne pametam koga posleden pat sum placela.

miana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (15.5.2013 22:59:30)

мојава сентименталност,дефинитивно ке ме убие [sm=smiley36.gif]
Ае ја носам керками на забно за потврда за прво одделение,леле очиве насолзени,ке пукнам...Секој збор настрана,ме повредува...Аман веке !!!!!

Палешка РР -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (15.5.2013 23:04:31)

Некако се поретко сум сентиментална. заради тоа имам донесено многу погрешни одлуки, имам премолчено доста работи...некако во последно време се контролирам [sm=smiley23.gif]

miana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (15.5.2013 23:09:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Некако се поретко сум сентиментална. заради тоа имам донесено многу погрешни одлуки, имам премолчено доста работи...некако во последно време се контролирам [sm=smiley23.gif]
?
А како успеваш да се контолираш?

Палешка РР -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (15.5.2013 23:14:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

А како успеваш да се контолираш?

Учиме на сопствените грешки. На пример при расправија со некого (најчесто на работа) знам дека моите солзи ќе бидат злоупотребени и не покажувам слабост. Од многу попуштање некако на глава ми се качија многумина, па морам да ги симнам.
Мислев дека сентименталност не е = наивност, ама изгледа е.

niki -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (16.5.2013 0:36:15)

sum sentimentalna, otsekogas sum bila
uste od najmala vozrast placam na knigi, filmovi, tazni zivotni prikazni, i togas si se se pustam ne se ni trudam da se kontroliram
koga nekoj ili nesto ke me povredi zavisno od situacijata i kade se naogam gledam da se iskontroliram i generalno mi uspeva, iako sum imala situacii vo koi ednostavno ne sum mozela da se vozdrzam
deteto, nejzinite dostignuvanja, skolski priredbi, pofalbi od ucitelkata redovno mi predizvikuvaat gordost i silni emotivni cuvstva, radost sreka i redovno mi nasolzuvaat ocite i tuka isto taka tesko se vozdrzuvam i mislam deka e podobro toa otkolku ladnokrvno da gledam i da nemam nikakva reakcija, covek sum majka sum, srekna sum poradi toa i ne gledam zosto toa bi trebala da go krijam od svetot
mm isto taka reagira koga e deteto vo prasanje, generalno e laden i krut i ne pokazuva mnogu cuvstva, ama deteto mu gi nasolzuva ocite redovno

Slagjana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (16.5.2013 9:35:00)

И јас се вбројувам меѓу сентименталните. Плачам на филмови, книги, венчавки (на мојата не) и крштевки. За моја радост обично не реагирам многу.

miana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (30.5.2013 10:47:00)

Леле луѓе утре е завршната приредба на керками,па капи,па диплмоми..Уште сега ми течат солзи,како ке идржам утре? Кажете некој "допинг" за да издржам [sm=jezicek.gif] А после приредба сум на испит и таман пролигавена ке се појавам [sm=jezicek.gif]

Mila mamicka -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (23.6.2014 15:16:49)

Многу сум сентиментална и голема плачка сум. Често плачам од радост и среќа. А откако го добив син ми, па скоро секој ден пуштам по некоја солза радосница. Редовно плачам на венчавки, на детски родендени и сл. Понекогаш се мразам оти сум таква, ама нема лек. Таква и ќе си останам.

scared RR -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (30.11.2014 18:18:06)

сум сентимантална и тоа многу. [sm=zmeden.gif]

caciana -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (30.11.2014 18:36:23)

Sum sentimentalna ama ne mnogu cesto. Zavisi od periodot niz koj pominuvam i okolnostite. [sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (30.11.2014 18:39:54)

Sentimentalna sum epten mnogu i ponekogas duri ne sakam da sum do tolku.Sekoja sitnica me razneznuva ili rastazuva do solzi.Ama toa e takov karakter sum.Ne mozam da si pomognam.

blond -> RE: Дали и колку сте сентиментални? (30.11.2014 18:51:52)

Mnogu sum. Osobeno sega vo bremenost, ne mozam ni jas da se podnesam na momenti [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]