Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не бевме дома неколку дена, а тука многу работи се измениле. Те молам немој да се нервираш со тетките од ГАК не се вредни за тоа. Важно не примате веќе инфузија, тоа и те како е голем напредок. Сега уште да се трудат да и даваат повеќе млеко да не фати жолтица. Леле колку ми е мило за новата бројка Браво
Jas sum dobro, mleko imam ama kolicinski toa e malku, po 50ml na 3 saati, verojatno zatoa sto zlezdite ne mi gi stimulira bebe tuku pumpica. Se nadevam deka ke saka da cica od mene, najmnogu zaradi kvalitetot na majcinoto mleko iako znam deka ke bide tesko. Za gledanje, toa ke bide koga doktorot ke oze da ne ,,vnese,, da si go vidime deteto
ZA TOA DALI PREZIVUVAAT BEBINJATA VO OSMIOT MESEC ZIV PRIMER SUM JAS RPDENA SUM 84 GOD S TEZINA OD 2 KG I 200G I ZA RAZLIKA OD SESTRAMI KOJA E RODENA 2 GOD PO MENE I SO POLNI DEVET MESECI IMALA KILAZA OD 2 KG I SEKOGAS BESE PONEZNA I MNOGU CESTO SE RAZBOLUVASE TAKA DA SEKOJA BREMENOST E INDIVIDUALNA I SEKOE BEBCE TAKA SEKOJA CEST ZA SITE MAJKI KOJ POMINALE NIZ TOA ZA SREKA JAS NEMAV TAKOV PROBLEM IAKO POSTOEA SANSI VO PRVATA BREMENOST BIDEJKI NOSEV BLIZNACKI NO ZA SREKA JAS PAK GI NADNOSEV CELI CETIRI DENA RECISI I PET POZ ZA SITE
NE SE NERVIRAJ VO NAJSKORO VREME MELANI KE BIDE SO TEBE SE NADEVAM MOZE TAKA DA JA VIKAM I MALATA NA MOJATA ZOLVA E PREDVREME RODENA SO TEZINA 1 650GR NO PADNA NA 1 400GR NO KOGA NAPRAVI 1 800G JA PUSTIJA DOMA TAKA DA SE KE BIDE VO RED
< Поракaта ја уредил dragana gage -- 11.7.2011 22:01:19 >
браво за малата Меланија ви ја испраќам сета среќа и што поскоро да си се гушкате, што се однесува до млекото можам да ти кажам од искуство дека колку почесто се одмолзуваш толку повеќе ќе имаш млеко, јас моето бебе го хранев со измолзување цели 8 месеци, само напред и се ќе биде во ред
Гледаш, секој ден се повеќе и повеќе си напредува, и зголемуваат млекце, ќе си порасне и ќе си дојде домче, па мама ќе ја донесе на некоја следна дружба да ја видиме Мелани во живо!
Ke dojdeme, davam iskren zbor. I Melanija zadolzitelno mora da ve zapoznae Infektot ako go pobedi ke pocne poveke da stava na tezina. Veke 40 dena sme razdeleni. Ne znam uste kolku ke bideme vaka, ama mnogu teshko izdrzuvam Utre ke odime da ja vidime, ne mozam da docekam denov da pomine