Dilina -> RE: Седење (22.9.2014 10:44:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR А јас ја држев исправена кај мене на гради со рачето под газе.... што е лошо во ова држење? Јас со едната рака ја придржувам за грбчето со другата ја држам под газе. Откако сме дома,и ние со мм така го држиме бебето - исправено, со едната рака под газе - дури и за подждригнување таа позиција и е најсоодветна. Исто така ја држевме и Т, најудобна позиција и беше. Ваквото држрње нема врска со седењето, а тетките нека продолжат да делат совети по улица [sm=smiley1.gif] Хихи за моето рачиште сум пишала рачето... ц ц ц... Него сакав да кажам како инаку детето би знаело која е вистинската положба на движење, седење ако цело време ја држам легната [sm=zmeden.gif] абе живи глупости, нема везе, јас си го гледам детево дека све му е ок и убаво му е, па не слушам баби жаби .... фала ви на поддршката мамички, ептен ми се наоѓате, знаете кога ќе ви кажат нешто малце ќе се замиските, но вашето мислење многу често ми е на прво место :) [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|