Beatris -> RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? (23.3.2012 15:29:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana И ние сме на тројче, од 4 до 9 кила пелените, е сега уште ова паковање Ивони4ка и мењам на 4-ка! Ја стегаат, не пропуштиле ама ако нека биде комотна. Она расте во должина јас мислам повеќе, затоа и нема салце. Денес кога ја видоа докториве, онака пу машала големо бебе рекоа, пошто е долга, не буцкаста [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka ikana isto i kaj nas 1 mesec 1200 g, a 2 900-1000g, na 13 april ke odeme na kontrola na 3 mesec pa ke vdeme kolku sme, ama sme porasnale gledam po pampersot becutan 2 mnogu ja stega sega sme na 3 Иста е и А, откако се роди се у висина иде, салце ич, а сега крка повеќе од поголеми деца, кај и оди јадењето незнам [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ама не застанува секунда. Од кога е родена е така. Педијатарот ми вика ако, супер, дете поготово зимно време штом расте у висина значи е супер. За буцкасти деца знам дека ги кара родителите. Вика дебелина не чини ни кај возрасен, ни кај бебе. И логично е.
|
|
|
|