Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Каков би бил мажот од вашите соништа? Дали можебу вашиот сопруг е токму мажот од вашите соништа или соништата и реалноста се разминуваат
Па не знам што би рекла за мажот од моите соништа,зошто веќе не го сонувам за да не се разочарам премногу далеку од тоа дека мажот ми е не ми е по мерка ама дека е баш принцот од соништата не е,но блиску е....
Побегна принцот Еца дојде само коњот Па добар ми е мажле мада далеку е од моите фантази кој се тешко остварливи,така да мм е сега мојот принц а коњот го избркав не ми треба
Stalno me privlekuvaa mazi so svoe JAS,taka malce bilderski gradeni,bez kompleksi,poln so razbiranje,smiren i da ne nabrojuvam sto uste i takov i imam.E sega da bese malce poromanticen poarno ke bese....
Man of my dreams ... Не го замислував како некој од модните писти никогаш. Отсекогаш сум сакала симпатичен дечко, кавалер, искрен и по можност - духовит. Сегашниот дечко и идени сопруг е таков, освен што не секогаш е кавалер. Кога е пред пријателите сака да се прави "мачомен", но не успева во тоа, за негова несреќа ...
Па пошто едно 11 год така фино си го обожавав дечко ми и му се восхитував кога ке го видев низ град, го следев кога ке го видам, пишуав у дневници за него, принтав слика од матуранти.ком...најверојатно е дека е мојот муж од соништата а има и најдобар задник таков стегнат и напрчен..леле леле
Ako vi ja kazam mojata prikazna,ke vi bide duri smesno,ama...Vo 1998 godina na Evrosong za Spanija nastapuvase eden pejac koj mene mi se dopadna mnogu...Eve fotka...
I sedime taka so drustvo i jas vikam-"Lele deckovo e moj tip...Bas bi sakala vakov maz..." I eden prijatel veli-"Jas imam takov drugar ke te zapoznaam...Pa sto bide,bide" Ostanatoto e istorija...Samo sto sega mm mi e posladok i od peacot...
< Поракaта ја уредил pacuvce -- 25.12.2009 23:16:17 >
Dobro bre zeni zar samo ja vakov maz od sonistata imam.Ajde ne se stramete.... Tocno deka mm e mojot princ na beliot konj no ne e loso i ovakvo nesot da se sonuva. Jas i Bogdancanka ke se ispotepame no vecrva ona go sonuva.