Annet
|
nie vo taa vila imame odeno uste koga ja gradea bese pola izgradena kja Pavlina I vasko,no eve se odlucivme za Vila Slavica na sama plaza partizav.....nekako premnogu dobro uredeno,klima wc,kujna se zasebno a za istite pari e Snowhite,i taka.ke vidime i ke preneseme iskustvo za dogodina:)))) fala ti:) ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet oo Snowhite RR pomina letovo,ama mislam sega e idealno....lele treski me tresat,ama vise se i skrativme,se iznamaci aman mi se vika od bolesti,eve 7mi den e kako pominuva od anginava,nema nisto,znaci,se e ok,samo da ne ja povtori.sega da najdam tema sto lekovi mi trebaat..ke bideme 3 dena samo,i sakam maksimalno da uziva.se mislam za Vila leto I Tentovi,neznam kade da odam....ako imate nekoja dr poubava kazuvajte:) ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Анет ние лани баш овој период бевме во Дојран и немаше гужви после Богородица се празни во Дојран и ние супер си поминавме помалку гужви на плажа, а со тоа и водата почиста, а и во куќата кај што бевме сместени сами бевме и се ни беше на располагање. Баш ради гнојната ангина, а и ради другите работи кои ги преживеавте мислам Дојран ви е иделано. М до лани на секое се разболуваше, откако лани отидовме до сега да не го заречам, два пати дали пиел сируп во цела година Убаво да си поминете Ние бевме во Вила Лето годинава, друг предлог немам, лани бевме во соба со заедничко купатило и кујна, ама не знам дали така ќе ви одговара, поефтино е, ама зависи дали сакате со клима или не, со посебно купатило и кујна или заедничко. И во вила Лето има апартмани и соби со заедничка кујна и купатила и без клима. Ние бевме во апартманите горе со клима што се
|