Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Колку често ви кажуваат Те Сакам 12.3.2013 22:52:12
hopeless
Колку често децата ви кажуваат дека ве сакаат? А колку вие нив? Филип секој ден по 100 пати ми вели, особено пред спиење. И јас него често му кажувам дека го сакам
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 13.3.2013 0:12:16
meU87
Многу често, а секогаш добива одговор од моја страна “а зошто?“ Јас сум таа на која и е тешко да каже што чувствува што понекогаш ужасно ме нервира, но тоа е, се трудам ама тешко ми оди , никако да се сменам
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 13.3.2013 0:31:37
blond
Мм? Не многу често, да речеме во просек 1-2 пати неделно. А од најблиските, па исто ретко, на сите им е тешко да искажат љубот, такви се по природа. А најдобрата другарка на секое пишување на фб ми кажува колку многу ме сака. Душичка моја
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 13.3.2013 18:49:08
lowen
Nie cesto si kazuvame kolku se sakame, osobeno koga ke stane od spienje prvo sto mi vika e '' mnoooooogu te sakam mamo'' i ke me bakne. Posle toa sleduvaat cela serija baknezi i smeskanja
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 11.6.2013 10:01:42
Sanja
И ние многу често си кажуваме дека се сакаме, повеќе јас и кажувам на ќерка ми дека ја сакам отколку таа, ама сега скоро, една вечер во 12 на полноќ ми вика мамо знаш ли колку те сакам и јас ја прашувам колку, вика сега ќе те гушнам и ќе видиш колку и ме гушнаааа силнооо и се расплакав од радост
RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам 3.12.2014 15:04:23
Mila mamicka
Откако е роден син ми, секој ден по 100 пати му кажувам дека го сакам. Јас сум многу емотивна по природа, и цело време го гушкам, го бакнувам и му кажувам колку многу го сакам. А тој, скоро почна да ми возвраќа на зборовите, кога ќе му кажам дека го сакам, ми вели Јас сакам тебе. А за гушкање и бакнување прв е, галениче на мама.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.