RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (Целосна верзија)

Форум >> [Дете] >> Деца

Порака

Defne90 RR -> RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (3.12.2014 15:18:13)

Sin mi sekojdnevno povekepati mi kazuva deka me saka i pritoa ke gi ispruzi racete nakaj mene i jas celata se topam od neznosti i ljubov.Maloto se uste ne zboruva ama i toa svojata ljubov ja iskazuva pustajki si gi svoite mali racinja nakaj mene za silno da me gusne.[sm=smiley1.gif]

caciana -> RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (3.12.2014 19:02:43)

[sm=smiley27.gif]SEKOJ DEN [sm=smiley27.gif] . Mojot decko , moite roditeli, mojata sestra, mojot brat, drugarkite ..Sekoj den po nekoj go kazuva ovoj zbor . I jas sakam da go kazam ova prekrasno nesto VE SAKAM [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif][sm=love.gif]

miana -> RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (4.12.2014 11:06:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Керками секој ден ми кажува дека ме сака по неколку пати ама мм води [sm=smiley36.gif]
Секој наш телефонски разговор завршува така - те сакам ( он ) и јас тебе ( јас )

сеуште е вака [sm=smiley1.gif]

сеуште е вака,,..Поголемата керка пред секое легнување в кревет ми вика- "мамо, те сакам најмногу на целиот свет, до последната бројка што постои"
Малото тее ми вика - ја тебе сака ногу, и мм на секој разговор по телефон пред да спушти ми вика - те сакам [sm=smiley1.gif]
Најискрено ми е ова од децата [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

niki -> RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (4.12.2014 11:21:39)

i kaj nas e izrazuvanjeto ljubov seuste postojano sekojdnevno i vo ogromni kolicini so kerka mi de, so mazle sme pooladeni mada si prakame baknezi pogledi i po nekoe te sakam na sekoe izleguvanje i vrakanje doma
a so detevo uf pa toa sekoe utro imame edna sesija od petminutno guskanje baknuvanje i desetici te sakam te sakam...pred da pocneme da se spremame za skolo
pa tamu koga se razdeluvame pak baknez od daleku i te sakam
koga ke se vrati od skolo pak sesija guskanje baknuvanje te sakam pa posle rucek i ucenje
posle ucenje pak ke dojde i ke mi rece a malku guskanjeeee mozeeeeeeeee?
pa malku igranje i pred spienje pak sesija guskanje baknuvanje sakanje
mnogu sme ligavi a i so mm e takva i se nadevam nikogas nema da ne prestane ova mnoooooogu e ubavo

Bethany -> RE: Колку често ви кажуваат Те Сакам (4.12.2014 11:31:47)

Моето синче дури сега почна да ми кажува те сакам.
Еве го сега излегува надвор со татко му и ми се врти и вика: мамо, јас тебе те сакам [sm=smiley27.gif]
Се истопив. Јас на него по неколку пати на ден му кажувам дека го сакам, па и сега тој почнува :)

А со мм обично навечер на легнување си ја изразуваме љубов и со зборови [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]