niki -> RE: Како се однесувате кон лицата од спротивниот пол? (19.3.2013 22:41:12)
|
mene ne mi e bas jasno zosto bi bila namurtena koga razgovaram so maski kolega? ne znam kakov e toj normalen i nenormalen kolega? i vo sto e problemot okolu komplimentot? ne svakam inaku sum rabotela i so mazi i so zeni, mazi od sekakov kalibar i vulgarni i popribrani ako na toa se misli i so site isto se odnesuvam, ne gi dovjam, ne digam gard da se zastitam, ne gledam potreba ako e relaksirano i nema rabota se salam, se smejam, bistram politika, razgovaram najnormalno so site i kolegi i koleski, pagale i komplimenti na koi ili vrakam so komplimenti ili brusam zustro, zavisi od raspolozenie i od kompliment, ne gi stavam site vo ist kos vo princip si veruvam sebe si, znam kaj mi se granicite pa taka ne moram uste od pocetok da se odnesuvam kako nekoj djelat, gi ostavam neka se izduvaat ke brborat ke brborat ke im zdosadi, ova ako se mislese vo temava na kolegi koi se udvaraat, a bidejki rabotam vo turizam sekogas za kolegive sto se ligavat nad zeni ima pointeresni meti od koleskata sto sekoj den ja gledaat ramo do ramo do niv sto znam ne sum imala nekoja nemila slucka pa da se smenam nesto posebno kon sprotivniot pol
|
|
|
|