milijana -> RE: Кај кој доктор за IVF? (16.10.2009 22:18:15)
|
Др.Адамоска..ке ти заврши работа ако плакаш приватно...во друг случај не ти препорачувам да одиш кај неа.Тоа е мое искуство. може жената си е ок..ама мој впечаток е тој. не беше воопшто некако посветена на тоа што го работи.А..кога се оди на ин витро(така е осетлива таа тема) ти треба доктор кој ке седне со тебе ке разговара..ке те ислуша..Може друг е задоволен од неа..но, веројатно не бил преку фонд..туку приватно. Велат доктор поповик од Систина бил правиот избор. не навлегувам во тоа..ако има некој добро искуство со овој док..нека пише. Инаку јас пишав за моето лошо искуство..жал ми што излезе така..од друга страна ке речеш,,во врзана врека , никој не знае што има,, ..но сепак..се да биде ок до последно..и на крај ништо..и јас сум изгубена..и незнам каде да ја барам гршката..ама многу и верував на докторкава..на крај..се издишав..Извинете за долгиов пост..не ми е намера никој да го кудам, или не дај боже да го навредувам..но, мислам дека друг избор направи..за Адамоска..не сум сигурна дека ке биде полн погодок.Позз
|
|
|
|