RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Defne90 RR -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (28.12.2013 1:21:44)

Nisto ne mi vika.Ako nema jadenje ke zeme ke si napravi tost ili ke pojde i ke poraca jadenje od bliskiot restoran.Voopsto i ne se zamarame so toa.Gotvam skoro sekoj den ne odam na rabota doma sum i imam vreme.Znae da se naluti ako ne sum imala vreme da zgotvam pa baba mu kacila otkaj niv.Podobro bez jadenje otkolku taa da ni kacuva ot kaj niv.

Goddess* -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (28.12.2013 3:18:05)

Pa vajda sigurno nema da me grabne da me tepa[sm=jezicek.gif],shto ima da rece ili prereche,ako se nema ruchek,se nema.Vo princip retko koga gotvime po doma,dali jas ili toj,ne e bitno,ama toa ako se pogodime po doma,a toa e epten retko.Ama ako se resham neshto da zgotvam,znachi sum dobila volja i zelba za gotvenje...ama toa na prsti se broi[sm=smiley36.gif]nemam takvi ispadi za vo kujna[sm=jezicek.gif]

scared RR -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (28.11.2014 21:27:05)

Некогаш знае да каже нешто во смисол како па што ќе јадам јас сега, што праваше цел ден, а некогаш ќе си земе што има во фрижидер [sm=smiley36.gif]

Ki4iko -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (28.11.2014 23:07:22)

"Зошто не кажа,ќе купев нешто на идење" ова секогаш го вели и одма зема нешто да готви [sm=smiley1.gif]

caciana -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (29.11.2014 0:00:37)

Decko mi uste Sega si znae deka Ne sum kef za gotvenje.Taka nema sto vika,ke si zastani ke si zgotvi

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 [4]