RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Рингераини подароци

Порака

Martins mom -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (15.3.2013 23:57:31)

Браво девојки,секоја чест!!!

bucko mal -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (16.3.2013 3:11:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Carrie RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:01:51)

РИНГЕРАЈА.МК ОСВОИ ВТОРО МЕСТО НА НАТПРЕВАРОТ!!!

Како никогаш досега бевме сплотени во едно! Нашите срца 5 дена чукаа за нашата Рингераја.мк
Не јадевме, не спиеме, не пиевме, не водевме љубов, не перевме, не пеглавме, не ги прошетавме нашите малечки...
Дадовме се од себе, бидејќи се боревме за нашата најмила Рингераја.
Рамо до рамо со големите држави, извојувавме ВТОРО место на натпреварот “Први меѓу еднаквите”
На неколку часа пред завршетокот на натпреварот ја поминавме големата Рингераја.рс
Ако се земе во предвид дека сме најмлади и најмалку, ние сме МОРАЛНИ ПОБЕДНИЦИ на овој натпревар!

ОГРОМНА благодарност до членовите на Рингераја.мк!!!!
ОГРОМНА благодарност до Модераторите за енергијата која за пренесоа на форумот и Админстраторите кои будно ги следеа и отстрануваа сите неправилности и дадоа се од себе за ФЕР игра!

СИТЕ Вие ја направивте Рингераја.мк посебна и единствена! Заради Вас постои и живее Рингераја.мк!
ДОЈДЕ ЧАСОТ ДА СЕ СЛАВИ!!!

Нека на Рингераја небото се распрснат црвени, зелени, жолти, портокалови ракети! Ајде заедно да ја прославиме оваа заслужена ПОБЕДА на Рингераја.мк!!!

[img]http://ziptivity.files.wordpress.com/2011/06/fireworks.jpg[/img]

ФИУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Snow Queen -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:04:16)

Честитки до сите....[sm=bravo.gif] БРАВО девојки, тоа е тоа [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:05:24)

БРАВО ДЕВОЈКИ! ! ! ! !

БРАВО РИНГЕРАЈА.МК ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Палешка РР -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:06:16)

ЧЕСТИТКИ, ЧЕСТИТКИ, ЧЕСТИТКИ!!!

И ДОНЕСОВМЕ ВТОРО МЕСТО НА РИНГЕРАЈА.МК!!!

МИ ГО НАПРАВИВТЕ ЖИВОТОТ ПРЕУБАВ ДЕВОЈКИ!!!

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Bethany -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:06:38)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
БРАВО БРАВО БРАВО! Се разнежив ептен [sm=smiley31.gif]

Annet -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:07:23)

Disney World Fireworks Display "Wishes" Magic Kingdom

Melanija RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:08:43)

БРАВО ЗА РИНГЕРАЈА.МК
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ЧЕСТ МИ Е ШТО СУМ ДЕЛ ОД СЕМЕЈСТВОТО
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

sandriana RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:09:45)

Ете, и мене ме разнежнивте....Пресреќна сум....[sm=bravo.gif]Огнометов е врв[sm=smiley1.gif]

temjanuska75 -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:09:47)

БРАВО РР, БРАВО ДЕВОЈКИ.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Секоја чест за резултатот.
Каков завршеток на работнава недела[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

niki -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:12:29)

Cestitki zeni!!!!
Odlicna borba!!!!!!
Bravo za postignatiot uspeh!!!!!!!!!!
I LOVE YOU RR.MK

mama_06 -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:12:53)

Б Р А В О !!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vezilka RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:13:38)

Браво девојки [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Супер бевте, одлично се држевте, силно се боревте, и не се предадовте. Такви жени има Македонија, и сите нека знаат!!!! Јас сум горда што сум дел од ова семејство. Почестена сум што имам можност да го градам ова семејство!

Честитки и едвај чекам една журка да истераме!

Палешка РР -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:18:28)

Одлични 5 дена, прекрасна дружба, прекрасни жени, БРАВОООООООО!!!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rina13 -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:20:40)

Браво и од мене девојки,секоја чест.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]Јас идам да чистам бомба падна овие 5 дена кај нас. Ако има журка доаѓам обавезно да ве упознаам.

Еки82 -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 16:22:00)

Една ГООООЛЕМА ДРУЖБА со винчини, сепак они го помогнаа сето ова хихихи [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
САКАМЕ ДРУЖБА [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

caciana -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 18:56:03)

Bravo [sm=bravo.gif]

Octavia -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 19:00:39)

Oва беше добро [sm=bravo.gif]

miana -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 19:06:22)

ГОООЛЕМО БРАВО ЗА СИТЕ РИНГЕРАЈКИ .... РИНГЕРАЈА УШТЕ ЕДНАШ ДОКАЖА ДЕКА ИМА ВЕРНИ ЧЛЕНОВИ.Многу ми е мака што неможев да се посветам како што добро знам и умеам,но сепак дадов се од себе и секој слободен момент го искористив да се посветам на натпреваров.Рингераја денес се увери дека си сакана и дека вреди твоето постоење. БРАВО,БРАВО,БРАВО - УРАААААААА[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Snowhite RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 23:02:29)

БРАВО БРАВО БРАВО

УСОЕАВМЕ УСПЕАВМЕ

СЛЕДНИОТ ПАТ НА САМИОТ ВРВ

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

deluxe -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (14.6.2013 23:43:02)

Браво девојчиња!!!![sm=smiley36.gif]
Стварно покажавте и докажавте дека Рингераја е во нашите срца[sm=bravo.gif]
Од срце се боревте и успеавте,и што е најважно им докажавме која е Рингераја.МК[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pepelaska * -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (15.6.2013 1:13:22)

Честитки и браво, иако овој пат не можев да бидам активна како минатиот.Ми се чини оттогаш уште не можам куќата да ја средам [sm=smiley36.gif].Сепак многу ми е мило.

Mihaela 2010 -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (15.6.2013 8:13:28)

Sega otvaram i sto da vidam ...vtoro mesto woooow
Bravo RR Mk navistina ova e super .bravo za site [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: О Г Н О М Е Т !!!!! (15.6.2013 9:38:30)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] браво за нас....мојот придонес ептен е слаб ...ама комбинација мајстори,болно дете ,куќа и работа [sm=smiley13.gif] ете само толку можев....ама следен пат свечено ветувам дека ќе кликам и со раце и нозе

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>