baby77
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lindicka Fala na bodrenjeto :) Da vi kazam, jas celosno zaboaviv na mojata inseminacija, toj den samo odmarav i od sledniot den na rabota, a ovoj period mi e epten buren, nitu odmaram, nitu lezam, ne ni mislam voopsto na inseminacijata, pa sega sto bide neka bide. Mojata obvrska ja zavrsiv, pa sega GOspod kako saka taka. M.Nina, voopsto d ane se plasis, nisto ne e strasno, na pregled sega dr kje te gleda na eho kolku porasnale folikulite. Drugo, eden son sonuvav minatata nokj, kje ja baram posle stranata so sonivi, znam imase ovde tema, ama i ovde kje napisam. Jas i mm, osobeno jas sakam da imam kjerka i uste od sega si imam smisleno tri iminja i nekoe od niv kje bide ime na mojata kjerka :), no minatata nokj sonuvav deka sum bremena so momce i deka sum se porodila, i eve imam sin, ama nemame ime za sinot, kako nekolku dena razmisluvame za ime, i mm mi veli ( vo sonot sekako), jas da razmisluvam za ime, na mene ostava toj, i mene mi teknuva imeto Cvetan :), zamislite, od kade imeto mi teknalo vo sonot od kade da znam. Cvetan, nitu znam nekoj sto se vika taka, nitu sum go slusnala prethodno, mi kazuvam na mm ( vo sonot) i toj se soglasuva i taka sme go krstile sonot. A denes doznavam deka vcera bilo Cvetnici. Sto znaci sonot, kojznae? Nekoj da ne znae da tolkuva sonovi?!! :) Lindicka Mozebi Cvetan se fatil za mama na Cvetnici, se zakacil.. Pa i Cvetan da bide .. neka e ziv i zdrav.. Mislam sonovite si kazuvaat nesto.. Ti stiskam palci za ubavi vesti .. Samo napred Inace mojata vtora IUI ne bidna. ja pravev preku eden ciklus zaradi fondot.. Sega sakam na treta , maticniot mi veli odma sledniot mesec samo jas ne znam dali treba da odmaram radi site hormoni (clomiphen, pregnil, utrogestan) i poradi fondot (kolku sto citam po forumov taka IUI bile validni pri podnesuvanje za IVF).Dajte nekoj sovet ..
|