Xипотироидизам (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

Lovelace -> Xипотироидизам (28.4.2013 12:31:24)

Zdravo,
Pocnuvam so istrazuvacki proekt na institut po medicinska informatika vo vrska so hipotiroidizmot, i pritoa ke izrabotam aplikacija koja bi trebalo da im go olesni zivotot na site sto patat od taa hronicna bolest. Ideata e da imaat pregled vrz sopstvenoto zdravje i da im se ovozmozni nacin kako tie polesno bi se spravile so bolesta i bi se sprecilo nejzino napreduvanje.
Zaradi toa vo tekot na moeto istrazuvanje mi treba da stapam vo kontakt so pacienti i tie da mi pomognat okolu se sto treba da se najde vo aplikacijata.
Za vozvrat ke postiram aktuelni informacii od medicinski istrazuvanja i koga aplikacijata ke bide gotova ke bide postavena za besplatno simnuvanje i verzija na makedonski jazik.
Pozrdav i vi Blagodaram.

Maca25 -> RE: Xипотироидизам (4.5.2013 10:42:24)

Јас со задоволство би учествувала.
А тука има уште членови на РР кои имаат проблем со хопотироидизам, па би можеле да учествуваат и тие

LoveableMe RR -> RE: Xипотироидизам (8.5.2013 11:26:06)

И јас би учествувала, кај мене имам благ хипотироидизам, а ми дадоа Еутирокс 25, ако сакам да правам инсеминации понатаму или ин-витро.

Поздрав,

Lovelace -> RE: Xипотироидизам (21.6.2013 23:11:14)

Zdravo, Vi Blagodaram na sorabotkata. Sega ja pocnuvam vtorata faza na proektot vo koja ke bidam poaktivna pri komunikacijata so pacienti. Jas mislam deka e najdobro da se prefrlam na postot koj mi go prati Maca25, bidejki tamu aktivno se pisuva.
Pozdrav!

Страница: [1]