|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
17.12.2011 10:21:36   
Snowhite RR
Сега ја прашав свекрва ми, има работа не може да го варди М, а мм е на работа до 13 и сега не знам како да правимеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 376
17.12.2011 10:45:20   
Felly RR
во 13:30 да се најдиме? Или пак ако ти одговара порано носи го М. Јас најверојтано ќе имад сама. Имам и некои играчки од работа што не успеале да ги пратат во пакетот од училиште, па еве либра.н бидејќи се понуди да ги однесе, ќе ги земам да ги пратиме по неа. Ајде либра.н пиши и ти кога си слободна.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 377
17.12.2011 10:51:31   
Snowhite RR
Кја 12 ако ви одговара, 13.30 ми е касно, ќе му се приспија дотогаш, ќе идам со него. Кажете место

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 378
17.12.2011 11:34:35   
Snowhite RR
Ајде кажувајте да знам дали да се облекуваме?

Непосредна врска до пораките: 379
17.12.2011 11:37:31   
Felly RR
Нека каже и либра.н кога може, еве рече дека викендот е тука, па ќе дојде и таа. А Snowhite, тебе попладне ти одговара, ако либра.н не пише за брзо, дали може попладне да се најдеме?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 380
17.12.2011 11:40:15   
Snowhite RR
Па и јас тоа сакав да предложам, ако не попладне да излезиме, секако сега имав некои обврски низ дома. Кажете за попладне кога и каде

Непосредна врска до пораките: 381
17.12.2011 11:42:28   
Felly RR
Ајде попладне, еве во 17:30 нека пишат сите дали им одговара. јас реков после 17 сум слободна, можам било кога.

Непосредна врска до пораките: 382
17.12.2011 13:47:42   
libra.n
Zenski izvinete sto ne pisav porano, nemam internet kaj sveki. Mozam jas kaj 17,ili kaj 17 i 30. Ke vi pisam broj vo pp da se dogovorime za sigurno oti nemam internet.

Непосредна врска до пораките: 383
17.12.2011 15:17:10   
Felly RR
Ајде нека пишат и другите, дали времето им одговара и каде да се најдиме, па јас ќе ја известам либра.н.
Дали планирате со деца или без/ во игротека или на кафе?

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 384
17.12.2011 16:09:47   
Snowhite RR
Јас сега излегувам во мм во тинекс да испзариме нешто мислам дека до 18 ке стасам, ако носи една од вас дете, ќе носам и јас, ако не, не го носам
Палешка ја нема цел ден да се изјасниuser posted image

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 17.12.2011 16:10:14 >

Непосредна врска до пораките: 385
17.12.2011 17:23:11   
Felly RR
Јас се слушнав со Палешка, ќе доаѓа сама, и во 18 да се чекаме кај Стопанска Банка (на градска). Ќе и кажам и на Либра.н.

Непосредна врска до пораките: 386
17.12.2011 20:47:32   
mamamoni
ги видов тетките рингерајки и гледам дружба имало, или не сум инфирмирана или не сум слободна да ве запознаам, наредна средба секако. Felly мислам дека и пред некој ден те видов само незнам дали ме познаваш.

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 387
17.12.2011 21:19:58   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Јас сега излегувам во мм во тинекс да испзариме нешто мислам дека до 18 ке стасам, ако носи една од вас дете, ќе носам и јас, ако не, не го носам

Супер кафе муабет си направивме јас Сноувајт, Фели и либра. Играчките од Фели ги зеде либра
Ја откачив Миа од врат неколку часа user posted image
Snowhite како да се изјаснам, цел ден беше компјутерот под окупација user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 388
17.12.2011 22:15:27   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Супер кафе муабет си направивме јас Сноувајт, Фели и либра. Играчките од Фели ги зеде либра
Ја откачив Миа од врат неколку часа user posted image
Snowhite како да се изјаснам, цел ден беше компјутерот под окупација user posted image

user posted image И сега те скорна а? user posted image Интересен ден имаме на ерепублик user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 389
17.12.2011 22:15:43   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni

ги видов тетките рингерајки и гледам дружба имало, или не сум инфирмирана или не сум слободна да ве запознаам, наредна средба секако. Felly мислам дека и пред некој ден те видов само незнам дали ме познаваш.

Мамамони, ајде наредна дружба, ние секако овде по една недела се договараме, user posted image нема шанси да промашиш. А јас те имам видено овде на слики, ама може и не сум те препознала. Затоа ајде, наредна дружба ќе се запознаеме.

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 390
17.12.2011 22:45:27   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

user posted image И сега те скорна а? user posted image Интересен ден имаме на ерепублик user posted image

Не ми спомнувај eRepublik, алергична сум user posted image . Секој пат велам ах виктори, виктори, ќе те убијам user posted image
Освен што игра и ми раскажува. Ми кажа и дека си му дала пари да се врати во еМакедонија user posted image

user posted image user posted image user posted image

И мајмунче не ни дојде и Слаѓана и икипп, ама другиот пат ако не дојдат им одиме дома на кафе user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 391
17.12.2011 23:00:54   
Viktori
Секој пат велам ах виктори, виктори, ќе те убијам

Неколкумина така викаат user posted image user posted image user posted image Туку некое тенкче да не сака за после, коа ќе си легнеш? user posted image

Непосредна врска до пораките: 392
17.12.2011 23:09:55   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Секој пат велам ах виктори, виктори, ќе те убијам

Неколкумина така викаат user posted image user posted image user posted image Туку некое тенкче да не сака за после, коа ќе си легнеш? user posted image

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ да си таква, пет дена има за тоа да зборува. user posted image

Непосредна врска до пораките: 393
17.12.2011 23:16:26   
Viktori
Successfully transferred 10 item(s) to JavierChicharito.

Еве, нек се распука Марио на раат. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 394
21.12.2011 11:09:21   
libra.n
Zenski, Kikicka utre doaga vo Sk, pa redno e da ja docekame svecenouser posted image . Se organizira sredba vo Ramstore na kafe, pa koj e sloboden neka se prijavi. Za termin ke se dogovorime utre, zavisno od obvrskite na gostinkatauser posted image . Te cekame Kikickauser posted image

Непосредна врска до пораките: 395
21.12.2011 11:10:38   
libra.n
Jas doagam so Srna, nema koj da mi ja cuva, se nadevam ke spie vo sediste ke ja nosam

< Поракaта ја уредил libra.n -- 21.12.2011 11:11:53 >

Непосредна врска до пораките: 396
21.12.2011 11:19:09   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Zenski, Kikicka utre doaga vo Sk, pa redno e da ja docekame svecenouser posted image . Se organizira sredba vo Ramstore na kafe, pa koj e sloboden neka se prijavi. Za termin ke se dogovorime utre, zavisno od obvrskite na gostinkatauser posted image . Te cekame Kikickauser posted image

Ххехе ајдее сакам кафе со вас јас доаѓам без Леона рано ке тргнам ке одам до факс близку ми е рамстор секако,вечер кевидам со мм како му сеплановите во ск па за време дазнаеме точно .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 397
21.12.2011 11:20:02   
AnnaMolly RR
Јас сум за, само претпоставувам ќе биде попладне. Мене ми одговара после 17 часот.
Ако е во тој период, доаѓам и јас.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 398
21.12.2011 11:28:05   
kikicka
их их не верувам дека ке бидеме до тогаш во ск ммке сака порано да си одиме некаде 15ч ваљда претпоставувам немаш пауза од работа нешто во меѓувреме??

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 399
21.12.2011 13:17:33   
AnnaMolly RR
Имам пауза, ама од 10-10:30 од прилика. Додека дојдам од К. Вода до Рамстор ќе помине паузата user posted image
Убаво да си поминете, со мене се гледаме следниот пат!

Live and let live

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.