Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Честитики за првата РР средба во Прилеп. Уште многу во иднина да има и уште во поголем број како со мали Рингерајчиња така и со големи мамички Рингерајки. Чекаме слики
Супер си поминавме! Се дружевме 3 часа скоро, си муабетевме во Mirage, прошетавме низ старата прилепска чаршија и јас и Snowhite за прв пат доевме на јавно место Михаил на Snowhite беше мирен како бубалка, Мила на Мила на мама сакаше количиња, лижавче и што ли уште не , на ики девојчето беше ептеееен живо, ики се изнатрча по неа, а Миа немирната дури заспа в количка Мнооогу убава дружба, подоцна и слики
Палешка се' кажала овде, само не кажала дека нејзината Миа само се смешкаше, мене ми е криво што Ики не ја носеше нејзината бебушка, ама за следниот пат сигурно За слики ќе почекате зошто не знам каде ми е кабелот од апаратот
А ние чекаме нетрпеливо слики Ај утре, ве држиме за збор 3-те Можеме да организираме битолско-прилепска средба некогаш (и од другите градови кој е во можност да дојде), ем повеќе ќе се собериме, ќе се запознаеме, ем поинтересно, повесело Јас сега читам за терминот. Другпат порано ќе испланираме, со апарати и останата опрема
А ние чекаме нетрпеливо слики Ај утре, ве држиме за збор 3-те Можеме да организираме битолско-прилепска средба некогаш (и од другите градови кој е во можност да дојде), ем повеќе ќе се собериме, ќе се запознаеме, ем поинтересно, повесело Јас сега читам за терминот. Другпат порано ќе испланираме, со апарати и останата опрема
Нема проблем јас сум „ЗА“
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
за дружбата во прилеп, се гледа дека убаво сте си поминале- летоска би сакала да се видам со сите што се од прилеп, бидејќи мм има баба таму па сигурно ќе тркнеме на викенд.
Сите се супер...Прекрасен амбиент,одлична дружба... Одлично рече некој-За да не ви завидуваме,следниот пат сите други од останатите градови со автобус,па заедничка средба за мерак...За многу години нека ви се пријателствата,драги мои!!!
за дружбата во прилеп, се гледа дека убаво сте си поминале- летоска би сакала да се видам со сите што се од прилеп, бидејќи мм има баба таму па сигурно ќе тркнеме на викенд.
Професорице те држиме за збор, ние од Прилеп сите млади мајки со мали бебушки, не одиме на работа, па имаме време за дружење колку сакаш
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.