RE: Бран на Рингераја Дружење (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

Gardenia -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 9:38:25)

Леле колку сакам да дојдам,сега гледам дека таа сабота ми е работна,ама ќе гледам ако излезам порано и да фатам нешто од дружбата ќе дојдам

kikicka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:19:40)

[sm=bravo.gif] За дружбата! Ќе гледам некако да се организирам и јас да дојдам, зошто сакам да ги запознаам и новите покрај тие што веќе ги знам т. е БИВШИ КЛАН [sm=smiley1.gif] Се надевам дека ке ве дружам, не ме ставајте на список не сум баш сигурна.
Бетани бре кај најде баш тогаш , најхолемата дружба до сега ќе ја испуштиш!

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:25:25)

Ајде баш да ја појачаме дружбава зашто освен првиве на список останативе ви се некако несигурни барем од претходни искуства, па да не треба да бараме деца од комшии да ја попуниме игротеката [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:27:10)

Нема да има потреба од „комшиски деца“. Колку сме, толку сме. Тамам сме си :) Кој сака бујрум нека дојде, кој не, здравје :)

Ikana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:36:40)

Ajde zenski sabota e nas den izgleda....se gledame na druzba :))

vezilka RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:47:47)

vezilka RR
AnnaMolly
Палешка РР
Carrie RR
temjanuska75
sandriana RR
Malanija RR
miana
rina13
Luci
Виктори
Икана
Беатрис
Маца
Арх-диз
Џесика
Темјана
Андрианче
Натушка
и почесниот директор на РР.мк - причината поради која РР.мк постои! - Јуле.

dostickage -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:48:16)

bi trebalo i jas da dojdam.

Elce -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 10:53:25)

Јас на 29 -ти сум на работа до 14,00 часот,до колку ке трае средбата??Баш сакам да поминам и С да запознае нови другарчиња,и се разбира да ве видам вас.Ке видам ако можам да организирам да го пратам мм со С,па јас подоцна да поминам ако трае уште дружбата.

Cipi Ripi -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 12:39:07)

Ставете ме мене во "мејби", даЛЕко е 29 може да ја дувнам на море до тогаш, а и да сум тука тоа време спиеме, така што...здравје Боже до тогаш.

Gwendolin -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 12:45:41)

И јас идам. И Мартина. Да ја подружам малку со деца, зашто немам тука некои пријатели со мали деца, па само со возрасни си игра.

deluxe -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 14:14:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Дајте некако да се организираме да ни дојдете на гости во Прилеп,со РР превоз(не е лошо да се направи караван на Рингераја)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Делукс, јас доаѓам летово во Прилеп обавезно. Ќе поседам неколку дена, обавезно ќе се видиме.

Договорено[sm=smiley20.gif] ќе направиме една Прилепска Рр дружба

Bethany -> RE: Бран на Рингераја Дружење (18.6.2013 15:28:08)

Женски, оффтопиците се избришани и постовите со содржина надвор од темава се уредени.

Luci -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.6.2013 12:07:26)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

vezilka RR
AnnaMolly
Палешка РР
Carrie RR
temjanuska75
sandriana RR
Malanija RR
miana
rina13

Апдејт....Со претходна консултација избришани се членовите ''од кланот ''....Колку сте толку сте....таман сте си[sm=smiley1.gif]

Calypso -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.6.2013 13:41:15)

Само да кажам дека ми е жал што нема да ве дружам, иако многу сакав. Ама ете, на свадба сме на 29, во друг град, не во Скопје, така што, ништо од нашето присуство. Некој нареден пат, можеби. Убаво да си поминете![sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.6.2013 15:33:40)

Убаво да си поминете, јас во друга прилика ќе ве дружам, нека пораснат деца
а дотогаш ве чекам на пиво во Прилеп

vezilka RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.6.2013 15:49:16)

Ах вие прилепчанки, хе, хе. На крај ќе ме намамите.

Calypso баш ми е жал и мене, ништо ќе ни дужиш средба. [sm=jezicek.gif]

deluxe -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.6.2013 15:52:05)

Ние со Сноувајт ќе се спремаме за Пивофест,тогаш вие ќе ни дојдите на гости[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (25.6.2013 10:36:32)

Драги рингерајки,

Рингераја.мк и Винчини, спонзорот на наградната игра, Први меѓу еднаквите-реванш, на 29 јуни, во 12 часот, во игротека „Ен, два, три“ по повод големиот успех што го постигнавме, ќе организира РР дружба.

Ве покануваме да дојдете на весела дружба со Алми кравичката, многу дечиња и мамички ( и татковци [sm=smiley36.gif] ). Би сакале таа дружба да ја искористиме и за доделување на освоените награди за време на натпреварот. Ви ветуваме одлично поминати два часа, зачинети со смеа и заблажени со Винчини!

Ве очекуваме!

Едвај чекам да дојде сабота [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

vezilka RR
AnnaMolly
Палешка РР
Carrie RR
temjanuska75
sandriana RR
Malanija RR
miana
rina13

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (25.6.2013 10:42:41)

И јааааааааас!

sandriana RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (25.6.2013 11:30:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Драги рингерајки,

Рингераја.мк и Винчини, спонзорот на наградната игра, Први меѓу еднаквите-реванш, на 29 јуни, во 12 часот, во игротека „Ен, два, три“ по повод големиот успех што го постигнавме, ќе организира РР дружба.

Ве покануваме да дојдете на весела дружба со Алми кравичката, многу дечиња и мамички ( и татковци [sm=smiley36.gif] ). Би сакале таа дружба да ја искористиме и за доделување на освоените награди за време на натпреварот. Ви ветуваме одлично поминати два часа, зачинети со смеа и заблажени со Винчини!

Ве очекуваме!

Едвај чекам да дојде сабота [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

vezilka RR
AnnaMolly
Палешка РР
Carrie RR
temjanuska75
sandriana RR
Malanija RR
miana
rina13
Gwendolin ја заборавивме [sm=smiley1.gif]

vezilka RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (28.6.2013 0:14:42)

Драги Ррајки,

Во комуникација со спонзорот Винчини, кој и понатаму сака да биде дел од една голема Винчини - Рраја дружба, одлучивме истата да ја одложиме за во септември, кога би можеле да присуствуваме во поголем број, одморени и со нови сили.

Ви благодариме на поддршката и разбирањето.

Bethany -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.9.2013 10:46:14)

Драги родители,

Рингераја и Винчини ве канат на незаборавна забава!

Оставете ги сите Ваши грижи, земете ги своите дечиња и дојдете да се забавуваме во игротека Тиквичка во сабота, 28 септември од 11-13 часот.

Нашите најмили ќе ги забавуваат кравичката Алми, аниматорите од игротеката Тиквичка, а Винчини ќе ги почести со најслатките задоволства.

И додека малечките ќе се забавуваат, мамичките ќе пијат кафе во релаксирана атмосфера.

Ве очекуваме!

Пријавувајте се! :) (мапа до игротеката ТУКА)

fila -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.9.2013 11:10:53)

iako ne pisuvam cesto ama redovno ve citam sekoj den i bi sakal da dojdam na druzbava so moeto devojce

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.9.2013 11:15:22)

Секако дека и јас ќе дојдам :) Вакво нешто не се пропушта.

Carrie RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (20.9.2013 11:29:00)

fila и AnnaMolly одлично! Ајде РРки да се дружиме.....едвај чекам [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>