RE: Бран на Рингераја Дружење (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

Defne90 RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.2.2014 22:56:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Ma cekaj ti samo ushte malku,koga ke ti se navrtime site nie vo toj tvoj ubav grad,glava ke nemozesh da dignesh od nas!
Mnogu merak imam da go vidam AURORA hotelceto,kaj I da e ke bedeee

Lele zeni nisto nema da mi bide poubavo i pomilo da dojdete Berovo i zaedno da prosetame i da vi gi prezentiram negovite ubavini.E sega Tanja veruvaj deka navistina me izraduva i da znaete deka ke ve cekam vo najskoro vreme na druzba vo mojot grad.Ve sakam mnooooogu[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

bucko mal -> RE: Бран на Рингераја Дружење (10.2.2014 11:06:56)

Izvinete zeni vaka sto upagam ama ima li nekoj za nakaj mene[sm=smiley1.gif]
Da si prasam jas za sekoj slucaj[sm=zmeden.gif]

ivoni4ka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (10.2.2014 11:20:55)

sakam druzba vo stippppppp ama izgleda nema nikoj od tuka [sm=smiley19.gif]

Hunny -> RE: Бран на Рингераја Дружење (10.2.2014 13:10:56)

А слики од дружбата?

Melanija RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 12:01:10)

[sm=rozica.gif]Рингерајки сакате дружба?![sm=rozica.gif]

Да се видиме пред одморите, топло време, на убаво место, онака опуштено, на кафе или пијачка, незадолжително ....

Мислам дека е најдобро да биде недела бидејќи повеќето сме тогаш најслободни, и некои доколку можеме или сакаме ќе ги препуштиме децата на мажите [sm=smiley36.gif] и голема шанса да дојдат рингерајки од што повеќе градови Велес, Берово, Битола, Прилеп,Струмица, Штип,Тетово .......

Првична идеја 22 јуни (недела)

[sm=sloncek.gif][sm=kava.gif][sm=zz_dance.gif]

sandriana RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 12:49:36)

Да надополнам за место - доколку се реализираме за собиранка од цела Македонија, зборно место - Езеро Младост (Велешко). Некако на среде пат е [sm=smiley1.gif]

Да слушнеме други идеи и предлози, да се дефинираме навреме [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 13:56:38)

Е што убаво! Јас радо би ве дружела, ама тој период сум резервирана, нема да сум тука.
А и да не сум, предлогот со езерото не ми се лично допаѓа, воопшто не ми е на пат, ниту на пола пат [sm=smiley36.gif]

Ама ако на другите одговара, вие убаво помините се, па до следното дружење. [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 14:04:55)

И јас да ви посакам пријатна дружба, на тој ден ми е годишнина и со мм одиме на викенд сами после 7 години брак ..
Ви посакувам убава дружба па на наредната ке ве дружам сигурно

marchi -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 15:18:19)

ne mozam da gi iznaprocitam komentarite, do pola sum [sm=smiley36.gif]gledam deka ovoj bran trae os 2009 god znaci 5 godini.pa dajte i nakaj kicevo nekoja desavka druzenje takvi raboti...[sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (2.6.2014 22:50:15)

За дружење еве ме прва,каде и да се договориме јас сум таму [sm=zz_dance.gif]

Melanija RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 14:33:35)

Некоја нова идеја?[sm=smiley1.gif]
Ајде на дружба [sm=bravo.gif] да ве мотивираме [sm=bravo.gif] повикуваме по ник [sm=bravo.gif] едно опуштено неделно попладне [sm=bravo.gif] нови луѓе [sm=bravo.gif] зарем не ви е потребно [sm=bravo.gif]

marchi -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 14:45:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

[едно опуштено неделно попладне нови луѓе зарем не ви е потребно

komu ne mu e potrebno toa??? [sm=smiley14.gif]ajde da organizirame ima nekoj od kicevo i okolinata?

Felly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 14:54:50)

Па може да организираме дружби во разлиични градови, а на истиот датум. [sm=smiley1.gif] Ајде да направиме листи, кој може за СК, кој е за ПП, и допишете листи за во другите градови кој е заинтересиран.

Еве јас ја отворам листата за Прилеп. 22. јуни, место: Могила

1. Felly RR

Melanija RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 15:01:36)

Felly RR супер е идејата за дружба во ист ден [sm=bravo.gif] постои ли можност да се собереме на едно место сите,т.е. еве како што пиша sandriana RR на Езеро Младост ???
marchi ако има и уште некоја од тој крај да дојдете там или до Скопје па од тука да тргне бранот за на езеро, прилепчанки да се најдеме на ерезо???Што мислите ?[sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 19:01:56)

ептен би сакала и јса да дојдам на дружба,ама далеку си е многу Берово ние сме си скроз на истокот.Некако овде поблиску источно малку повеќе инаку далеку е [sm=zmeden.gif]

Палешка РР -> RE: Бран на Рингераја Дружење (9.6.2014 20:08:19)

Може, јас би дошла секако каде што ќе се договорите таму [sm=bravo.gif]

deluxe -> RE: Бран Рингераја дружење (10.6.2014 0:35:56)

Идам и јас,ајде тука да се пријават и останатите од Прилеп

Carrie RR -> RE: Бран Рингераја дружење (10.6.2014 13:04:02)

Супер идеја е ова за на езеро Младост, да се разладиме малку таман така на големо. Јас сум секако ЗА, за каде и да било, ама ова со Велешково ми изгледа одличен предлог [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 13:36:35)

Рингерајки нема кворум за езеро [sm=smiley36.gif] ајде догодина на бањање [sm=smiley1.gif]
Тогаш останува дружба по градови[sm=smiley1.gif] останува 22 јуни ( недела) а време и место по договор [sm=zz_dance.gif]

Скопје:
Melanija

Прилеп:

Gari68 -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 14:33:19)

Штета што не се одлучивте за Велешко езеро,Теодора,Бетпет и jас ке ви бевме домакини

AnnaMolly RR -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 14:43:04)

Се пријавувам и јас за Скопје :)

Гари, може вие со Теодора да ни дојдете и со Бетпет во Скопје, да се потсетиме на старите времиња и да видиме коооолку пораснала Теодора :)

sandriana RR -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 14:53:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Рингерајки нема кворум за езеро [sm=smiley36.gif] ајде догодина на бањање [sm=smiley1.gif]
Тогаш останува дружба по градови[sm=smiley1.gif] останува 22 јуни ( недела) а време и место по договор [sm=zz_dance.gif]

Скопје:
Melanija
Sandriana
AnnaMolly

Прилеп:

deluxe -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 15:10:48)

Jas si se prijavuvam za Prilep[sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 15:42:50)

Рингерајки овие градови ги наведов зошто за таму се спомна ако има по неколку од друг град Битола, Велес, Кичево... или од соседни градови миже да се организирате.Да се потсетиме која од каде е ,не се сеќавам од други беа од Битола ( Martins mom RR, Sandra Ro ,mislam ) на пример.Има други беровчанки ,освен Defne90?

Скопје:
Melanija
Sandriana
AnnaMolly

Прилеп:
deluxe

marchi -> RE: Бран Рингераја дружење (19.6.2014 16:20:03)

jas sum kicevo [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  36 37 38 [39] 40   Следна страница >   >>