Bethany -> RE: Какви се работни услови ви имаат понудено работодавците? (12.8.2013 9:35:18)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ajde ovde da napiseme so sto se sme se soocile vo rabotniot vek i sto sme morale a sto ne da prifatime od uslovite koi se nudat Еднаш почнав да работам како спикер на едно локално радио, ама одеше и преку сателит. Требаше да работам прва, втора и трета [sm=smiley22.gif] Ај пристанав на трета, бев помлада, без обврски. Не беше тешко нешто, се беше компјутерски, ама кога дојдовме до делот со програмата : "Желби, честитки и поздрави", и кога ми го кажаа "трикот" за да треба да измислувам: пример : "Дарко, мислам на тебе..твоја убавица" нели со цел да ги поттикнеме слушателите како е тука лудило од нарачување со пораки (преку смс) и да не створиме празен простор, јас тоа не можев да правам, ми беше глупаво. Да не зборувам за газда кога се побунив, кој се толку изнервира од моите идеалистички замисли [sm=smiley36.gif] Ама, можеше ми се тогаш. [sm=smiley36.gif] Па работев во бутик по цели денови, од 8 до 8, ама и тогаш бев млада, без обврски и барем имав одлична плата. Ако се сетам уште нешто ќе пишам [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|