RE: Која позната личност ве вади од такт? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Goddess* -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (28.11.2013 21:21:25)

Pa toa e i zamislata i sushtinata na x faktor,edniot da bide drzok i bezobrazen,drugiot po neutralen i tretiot po kul.

Bethany -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (28.11.2013 21:44:27)

Кога сме веќе кај Х фактор, мене сите во жирито ме нервираат освен Кики, тој е онака се уште ок, ќе видиме до кога [sm=smiley36.gif]

Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!

Felly RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (28.11.2013 21:51:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ѓокица Лукаревски на тоа квизот на Канал 5 [sm=smiley11.gif]

Потполно се согласувам. [sm=smiley21.gif] Поголемо промашување не сум видела, ич не го бива за ваков квиз, и ли што и да е. Некни кога менував канали и го гледам Влатко ИЛиевски - си реков арно им текна дека не го бива, ама другиот ден пак беше Ѓокица.

Goddess* -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (28.11.2013 22:15:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Инаку, плус ме нервира таа плава спикерка/водителка Маријана , што водеше Бекстејџ порано, и тој со неа што беше, демек некаков пеач, катастрофа кој му кажа дека демек знае да пее, тој ги само рецитира песните, и Исидора Бјелица, е таа ми е врв!

[sm=smiley36.gif] i mene lepoticava mi gi diga crevava,kakva odvratna glava ima[sm=smiley11.gif] suva lepota[sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (28.11.2013 23:35:34)

Латас и ,,новинарот,, Јанко , а да и смеењето на Тони Михајловски

Defne90 RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (25.1.2014 0:30:09)

au gi ima nekoi odvratni faci sto ne mozam da gi smislam i televizorot mi ide da go isklucam koga ke gi vidam na nego.Ama definitivno najveke od site ne mozam da gi podnesam Zoki faci znaci mi se povraka koga go gledam covekot,ne znamsega dali uste emituvaat faci. I Boki 13 znaci sram za makedonskiot narod definitivno.A i miana ima pravo za sneze velkov stvarno katastrofa kakov nikakov glas i odnesuvanjeto nula.Cist promasaj.Ke ja zaboravev sofija maneva.Ne mozam da ja smislam ni nea ni nejzinoto peenje.

scared RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (30.11.2014 16:03:18)

Миа Костова [sm=smiley29.gif] ако може да се рече дека е позната [sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (30.11.2014 17:16:06)

Latas[sm=smiley36.gif]

blond -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (30.11.2014 17:46:10)

Sneze Velkov straaaaaaaaaaaaaasno mi odi na nervi, auuuuuuuuuuuuuu [sm=hudicek1.gif]

Палешка РР -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 21:25:55)

Во последно време - Тони Михајловски. [sm=smiley11.gif]

Ilina87 -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 21:37:16)

Тамара Тодевска!!! Полигаво суштество не знам дали постои.

scared RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 22:22:18)

Миа Костова , ако може да се нарече и дека е јавна личност [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 22:26:26)

Како не е јавна па секој втор ден ја има на ТВ,чуден акцент и глума со сексиљав глас[sm=zmeden.gif]

scared RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 22:38:50)

Знам [sm=zmeden.gif] ама нејќам да и придавам многу значење па затоа [sm=smiley36.gif] А, на една група па на фб што е она администратор, каква надменост, како потсмевање спрема останатите има, одвратна ми е, селанка со тапија а богами и нешто друго покрај тоа да не кажувам сега сите си знаеме [sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 22:43:27)

Случајно на иста група и ги читам коментарите[sm=smiley36.gif] кратки ,јасни,дрски,за се е во право [sm=smiley29.gif]

lukajana RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (14.3.2015 23:10:06)

Мене ме нервира Јанко и затоа кога ке го видам мењам канал,не сакам непотребни нервози[sm=smiley32.gif]

Hopeful RR -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (15.3.2015 10:27:57)

Лелеее сите сме со ист вкус значи - Јанко, Латас, Маријана, Тамара Тодевска, Миа Костова - а бе не можам да ги смислам! [sm=smiley36.gif] Ама да ја додадам најиритантната, бар за мене - Ива од Ајде Дома! Не е јавна личност како овие, ама бре даден и е медиумски простор и не можам да ја смислам кога ќе почне да се смее за ништо!!! [sm=hudicek.gif]

deluxe -> RE: Која позната личност ве вади од такт? (16.3.2015 7:44:33)

Не можам да го поднесам гласот и фацата на Латас[sm=hudicek1.gif] Потоа на листата следуваат:Јанко,Драган Вучиќ,Тони Михајловски,има и од политичариве многу шо ме нервираат,ама ај да не разврзувам тука не е место[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]