Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Албуми на Рингераја.мк 12.6.2013 23:21:16
elenak
Албум стратегија мора да ја прогласиме за најуспешна
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Албуми на Рингераја.мк 12.6.2013 23:24:56
Felly RR
Чекаме и други албуммииииии - ајде имаме уште пола саат за лајкување.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Албуми на Рингераја.мк 12.6.2013 23:31:48
Snowhite RR
Еве еден ТУКА и еден ТУКА
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Албуми на Рингераја.мк 12.6.2013 23:39:45
sandriana RR
и уште еден ТУКА
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 7:01:35
Палешка РР
Ајде уште некои слики од твојата земја да видиме bucko mal Па ти дури спиеш, ние ќе си разгледуваме
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 7:05:16
bucko mal
aj ke stavam I mm mi vika shto se stramish stavi sliki
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 8:51:25
niki
site albumi od linkovi lajkuvani SLEDEN!!!
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 10:24:15
Martins mom
Повелете , собирајте поени
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 11:11:38
Палешка РР
Ајде ставајте, баш ми се гледаат слики
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 11:16:01
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR Повелете , собирајте поени Lele Zeno, ti se divam!
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 11:19:18
niki
lajkuvano koj e na red?nemojte samo da se tepate preku red
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 11:23:18
Палешка РР
Yummy Mammy daj i ti nesto stavi
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 12:01:26
Yummy Mammy
Ajde eve i jas da se pofalam. http://album.ringeraja.mk/index.php?page=album&ID=2109 Eve del od moite crafts... imam i mnogu drugi ama nemam sliki sega na rabota.
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 12:12:08
Палешка РР
Ajde, vecer od doma
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 15:33:00
Snowhite RR
Ај разгледајте ги и моите постари албуми, потсетете се клик клик клик клик клик
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 17:32:30
Felly RR
Еве и од мене нека се најде нешто Коктели Мојот град Интересно детски соби
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 19:47:07
Felly RR
И најновиот - Што може да се направи од пластично шише , баш се интересни изработките.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 23:40:14
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR Повелете , собирајте поени Lele Zeno, ti se divam! Ај ти ќе ме научиш да плетам, а ја тебе торти да правиш, ако?
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 23:41:09
Martins mom
Ај уште некоја торта ТУКА
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 23:53:04
niki
da si se pozalam jas toa znakceto za lajk na albumi e vednas nad kopceto za prijavuvanje nesoodvetni sodrzini i za malku dva pati ke prijavev sliki, ednas od Vezilka ednas od Felly administratorite ke gi prijavam kaj administratorot za trapavi ko mene ne bi bilo loso da se podaleku kopcinjata
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 23:54:25
Martins mom
Не се вели трапави бре ники, ти си само брзоплета
RE: Албуми на Рингераја.мк 13.6.2013 23:57:47
niki
puf kakva greska, a prvo napisav smotani, pa trapavi mi se vide pofino
RE: Албуми на Рингераја.мк 14.6.2013 6:20:33
bucko mal
Ajde zeni vi spremiv ushte dva albumi da ima shto da klikate I za ovaa igra tolku,ke zbiram sliki za slednata igra
RE: Албуми на Рингераја.мк 14.6.2013 7:45:49
Палешка РР
КЛИК Ај сега, воздивнувајте
Анкета
koe ime e poubavo? rina13 nemozam da se olucacam za bebenceto kako da se vika antonija (
43% )
mila (
57% )
Број на сите гласови: 236 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !