Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кој ви е најубав град во Македонија? 13.6.2013 14:16:31
Bethany
Искрено секој град има нешто убаво, така да не можам конкретно да издвојам. Охрид, поради езерото и шеталиштето, Битола, поради широк сокак, тој град некако има душа, Скопје оти е главен град и има се и сешто , Штип оти е уникатен, се во ридови и скали... Слушнав дека е Струмица сега преубаво средена, ама немам одено таму, ќе одам кај и да е. Ама сега да ме некој праша каде би сакала да живеам, кога земам се во предвид, ќе речам Скопје.
RE: Кој ви е најубав град во Македонија? 13.6.2013 15:24:52
AnnaMolly RR
Освен Скопје што ми е роден град, Прилеп ми е во срцето зашто од таму ми се корените :) Многу си го сакам, кога сум во Прилеп некако топло ми е на душичката
RE: Кој ви е најубав град во Македонија? 13.6.2013 16:17:51
kuklicka26
Значи покрај Гевгелија што ми е роден град,Прилеп си го сакам и кога сум таму и мене ми е топло на душичката зашто таму живеев шест години.После нив можеби би го издвоила Берово,но ако некој ме праша би сакала да си живеам во Гевгелија.
RE: Кој ви е најубав град во Македонија? 14.6.2013 7:24:40
Octavia
Skopje si go sakam, ama daleku e od ubav grad. Ima mnogu gradovi koi mi se dragi vo MK, ama eve se mislam, za nitu eden ne mozam da kazam bas deka e ubav . Ete, stariot del od Ohrid mi e ubav, ova drugovo novovo ne mi e nisto posebno.
RE: Кој ви е најубав град во Македонија? 14.6.2013 8:41:44
JovanaJ
Jas sakam pogolemi gradovi, rodena sum i ziveam vo Skopje i go sakam normalno. Inaku mesta koi sto najcesto gi posetuvame se Ohrid i Krusevo, mi se dopagaat!