Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
I znaete li deka imame ulici vo Skopje - Volt Dizni, Ban Gog, Zil Vern i Zorz Bize?! Ne znam dali se stari ili novi iminjava, ama... na koj mu teknuva bre da krsti ulica Volt Dizni?!
Јас имам среќа да живеам на улици со смешни имиња - кај мама е улица Пандил Шишков, а сега живеам на Аврора (Кресна по ново). Кога треба да издиктирам некому адреса, полесно ми е јас да им ја напишам, отколку да кажувам, буква по буква.
Јас имам среќа да живеам на улици со смешни имиња - кај мама е улица Пандил Шишков
Леле ми излезе бивша комшика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
I znaete li deka imame ulici vo Skopje - Volt Dizni, Ban Gog, Zil Vern i Zorz Bize?! Ne znam dali se stari ili novi iminjava, ama... na koj mu teknuva bre da krsti ulica Volt Dizni?!
Жил Верн е стара улица во Кисела вода ,тетка ми таму живееше
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јас имам среќа да живеам на улици со смешни имиња - кај мама е улица Пандил Шишков, а сега живеам на Аврора (Кресна по ново). Кога треба да издиктирам некому адреса, полесно ми е јас да им ја напишам, отколку да кажувам, буква по буква.
Во истатата населба Јован Кукузел, хи, хи, смешно му е презимето на човекот. Сандриана од вашата страна изгледа има посмешни :)
А со новото преименување на улициците знаете дека имаме и Витни Хјуатон?
< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 16.6.2013 17:55:12 >
Znaci nasata ulica se vikase 13 Juli i uste pred 5 godini ja smenija vo Majka Tereza, no ne im bese registrirana vo sistemot i site se vodevme na stara adresa. E zimava konecno ja obelezaa, postavija tabli, pred dve nedeli vadev pasosi za decata i mi rekoa staroto ime zaboravete go, ne postoi veke, vo sistem e sega Majka Tereza i morate da gi smenite dokumentite (zasto sega jas i mm sme na 13 Juli, a decata na Majka Tereza). Za luge, vikendov da osamne nova tabla na Adolf Nekoj-si! Taman dobivme NOVO ime na ulica, od vikendov imame USTE PONOVO!!! Ako se javam vo grad Skopje, mislite li deka ke znae nekoj da mi kaze na koja ulica ziveam?!
p.s. Aj ke go premestam vo Drndrnrajki postov...
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 17.6.2013 9:21:29 >