Интуиција (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mother 29 -> Интуиција (26.10.2009 12:03:58)

Дали  верувате во  вашата интуиција?

Дали досега ве има  изневерено ?

Дали се  водете  според вашата интуиција? 

mother 29 -> RE: интуиција (26.10.2009 12:06:22)

Интуицијата до сега не ме изневерила, напротив, многу често ми помага во донесувањето некои одлуки...
Си имам едно семафорче во главата (или во срцето, не знам точно каде е сместено), кое секогаш си го почитувам и пазам да не преминувам улица кога ми свети црвено...

vezilka RR -> RE: интуиција (26.10.2009 12:09:43)

па  најмногу се потпирам на интуицијата кога донесувам одлуки..и најчесто не ме изневерила..мада рака на срце, да бидеме искрени имало и некои утки :)) ама не толку страшни..

profesorica -> RE: интуиција (26.10.2009 12:18:07)

па често се раководам според интуицијата во мене но не ми е пресудна за да донесам некоја одлука.

niki -> RE: интуиција (26.10.2009 15:52:02)

Интуитивно може да предвидам нешто, ама не ми е главен фактор во одлучувањето. А ме изневерила секако.

Enika -> RE: интуиција (26.10.2009 16:02:52)

veruvam vo intuicija, mislam deka mi e mn razviena, se oslonuvam na nea  nikogas ne me izlazala,,,ima momenti koga ne sum sigurna ako taa intucicija sto ja osekam ne e tokku jaka....a imalo moneti koga bogami ctsvotot bilo najako i normalno se ispolni...eden primer mi e lani vecerta prd mojot rodenden...imav najodvratno custvo na svet, se oskeav deka ke umram, strav, taga i i rekov na drugarka deka utre neso loso ke se des(ne ko smrt ili neso)..i se desi....mi go unishija rodendenot a jas bev pod stres sl denovi

penelopa -> RE: интуиција (26.10.2009 16:17:35)

Ако интуицијата е предчуство дека нешто ке се случи ( посебно лошо) ДА мислам дека ја имам...досега неколку пати ми се има случено да имам силно предчуство дека нешто ке се случи и навистина се случило...е дека е главна во одлучуванјето не би рекла, повеке го користам разумот[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ripce -> RE: интуиција (27.10.2009 7:18:05)

аууу имам невидена интуиција, повеќе пати ми се има случено да помислам на нешто и после да се случи... така да ми е страв многу да размислувам за се' и сешто

Еца -> RE: интуиција (27.10.2009 7:42:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: anica

аууу имам невидена интуиција, повеќе пати ми се има случено да помислам на нешто и после да се случи... така да ми е страв многу да размислувам за се' и сешто

исто како тебе Аница,[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Но интуицијата е нешто неверојатно.

arh_diz -> RE: интуиција (27.10.2009 18:52:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

Интуицијата до сега не ме изневерила, напротив, многу често ми помага во донесувањето некои одлуки...
Си имам едно семафорче во главата (или во срцето, не знам точно каде е сместено), кое секогаш си го почитувам и пазам да не преминувам улица кога ми свети црвено...

Potpisuvam

delfinka -> RE: интуиција (2.11.2009 10:42:57)

do sega fala mu na boga me sluzi odlicno
ne se zalam

Весна -> RE: интуиција (2.11.2009 11:36:23)

Ихаааа и тоа те какава интуиција имам, и за добри и за лоши работи.
Туку, ме мава нешто дека пораничко ќе се породам, па некако не сакам да верувам дека е така. брррррр.
Ај се тешам дека можеби ми се измешани чувствата, односно хормоните [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

AnnaMolly RR -> RE: Интуиција (6.7.2012 12:07:20)

Обично интуицијата покажува дека сум во право.

Еве на пример овие 4-5 дена постојано мислам на јатрва ми. Треба да се породи на крај на јули, ама јас буквално во секој момент очекувам дека ќе ми се јават дека се породила. Живеат во Америка и ова им е прво дете по 10 години неуспешни обиди. Сите со нетрпение чекаме да се роди бебенцето и да биде здраво и право.

Еве типувам дека до 13 јули ќе се породи, па баш ќе видиме дали ми била точна интуицијава [sm=smiley36.gif]

hopeless -> RE: Интуиција (15.3.2013 12:39:34)

Верувам во интуиција и секогаш кога нешто се случува, што јас незнам
јас како да го предосеќам тоа
имам некое чувство јако

Malecka23 -> RE: Интуиција (15.3.2013 12:41:00)

верувам и тоа многу и никогаш до сега не ме изневерила

Mihaela 2010 -> RE: Интуиција (15.3.2013 12:41:06)

Veruvam i ja imam

sandriana RR -> RE: Интуиција (15.3.2013 13:11:19)

Верувам дека имам развиена интуиција, и многу ретко ме изневерила.

Defne90 RR -> RE: Интуиција (9.6.2014 1:14:34)

Верувам во интуиција и до сега секогаш скоро кога сум се водела по неа никогаш не сум погрешила.И сигурна сум дека секој човек ја поседува само треба да научиме да ја слушаме и да ја препознаеме.[sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: Интуиција (9.6.2014 11:48:09)

Поарно да ја немав, полесно ќе ми беше, кај мене е ептен изразена, на моменти со предвидувања за иднината и често за многу луѓе ситуации околу мене што ќе им се случи....попразна глава полесно спие и полесно си живее, ама ајде смени ја....

scared RR -> RE: Интуиција (30.11.2014 18:15:13)

Верувам на интуицијата, некогаш се покажала како точна, ама некогаш ме има излажано. Затоа не се потпирам многу на неа.

caciana -> RE: Интуиција (30.11.2014 18:40:43)

Imam intuicija i veruvam vo nea [sm=jezicek.gif]

Страница: [1]