|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Минатата ноќ
11.1.2010 8:20:36   
mami
го заспав Лука , па бевме на роденден кај моја мнооогу добра другарка и си пиевме коктелчиња таму и сега уште ми се врти по малкуuser posted image ама добра журка во секој случај..а и Лука правел журка домаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 151
11.1.2010 8:52:08   
arh_diz
Nemozev da zaspijam do 02 neznam ni sama zosto
Sega edvaj drzam oci otvoreni

Биди тоа што си

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 152
15.1.2010 9:00:28   
mami
До 2 утрото беше се супер, си спиевме мирно, после тоа Лука поврати- конечно да го исфрли тоа шлаемот од него, и се расони и до 4 скоро брмчеше и се превртуваше и правеше смешки и накрај заспа...сабајле кога го будев плачеше од што му се спиеше, а и мене ми се плаче од истата причинаuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 153
18.1.2010 10:17:48   
profesorica
лежев во врела миризлива купка подготвена од мм.навистина ми требаше опуштење.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 154
18.1.2010 10:19:48   
mother 29
stanav edno 100 pati,potocno legnav nekolku pati..Marko edvaj diseseuser posted image celiot zatnat ufffff

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 155
18.1.2010 10:21:01   
profesorica
лелееее со е работава бе. а и јас станав во текот на ноќта ама мислев дека темава е што правевте пред да заспиете.а да не зборам јас колку оати станувам ноќе веќе 20 месеци.па до когаааааааuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 156
18.1.2010 10:24:18   
mother 29
pa sekako e temATA PROF..HAH OD POCETOK NA NOKTA DO SABAJLETO
KOJ SI SPIE PO CELA NIK,NEMA MNOGU ZA PISUVANJE ,AMA JAS I TI EHHHE ROMANI KE PISEME

SORRY ZA GOLEMI,NESO ME ZAFRKAVA PCuser posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 157
18.1.2010 10:25:42   
profesorica
знам знам, се зезам,

али ниедна ноќ не сум преспала до сабајле.имаме нервна журка секоја ноќuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 158
18.1.2010 10:26:38   
ripce
Јас најчесто немам многу за пишување, зашто спиеме цела ноќ, ама ноќта сабота спрема недела не да можам да напишам роман, цел хорор филм можам да снимам.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 159
18.1.2010 10:28:59   
mami
си заспа во 8 уште..а јас и мм гледавме филмови до 12 скоро и после си се гушнавме и он си заспа а јас цела нок будна ја преседов. Незнам зошто ама неможев да заспија, па си го гушкав малку Лука, малку мм...

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 160
18.1.2010 10:29:52   
Еца
И јас ноќеска имав забава со Милаuser posted image слатки маки кои еден ден ќе ни недостасуваат

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 161
18.1.2010 11:38:41   
HristinAntonio
off veke 22 mes nema spienje po cela nok...antonio celo vreme se prevrtuva, pa se budi muzika da mu pustam, place bez nekoja pricina....da si puknes

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 162
27.1.2010 10:45:17   
mami
се галевме сите тројца на кревет едно 2 часа пред спиење. се смеевме, се скокоткавме- прекрасно чувство. После го бањавме Лука, он и мм се успиваа мама да преведува и да искористи да ја дочита книгатаuser posted image После си правевме топла купка со мм, колку убаво, одамна не сме си лежеле заедно во када, па си гледавме некоја епизода Фрејзер и во кревет. Се беше мирно до 4 наутро- Лука поврати шлаем па менувавме постелнина а тој седеше во ќош од креветчето и се смешкашеuser posted image user posted image

(Одговор на членот HristinAntonio)
Непосредна врска до пораките: 163
29.1.2010 12:44:59   
mother 29
Марко заспа околу 9,јас и мм ми си направивме една големааа салата(како што сме и двајцата по салати),си мезевме  со по едно Пулмари за цикулација хехехех и  го гледавме аватар..на топличкоuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 164
29.1.2010 13:43:24   
tereza
едвај заспав,а потоа глупави кошмарни соништа,катастрофаuser posted image сто пати се разбудив исплашена,незнам што ми бешеuser posted image   

Непосредна врска до пораките: 165
29.1.2010 14:16:50   
melody
Vo tri sabajle pocna edna muva da kruzi okolu mene ama od tiie golemite i me razbudi.Zosto maz mi bese vtora smena na rabota seuste buden me slusna i odese po muvata niz cela soba da ja utepa ,a od toa kerka mi se razbudi i si sedev budna do kaj cetiri i nestouser posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 166
29.1.2010 14:17:51   
Палешка РР
До два часот ја нишкав Миа и пробував да ја смирам, имаше грчеви во стомачето user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 29.1.2010 14:18:29 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 167
29.1.2010 14:21:32   
ripce
Син ми заспа порано од вообичаеното, па искористив шанса малку да ги повежбам дневниците Сметководство уште тој испит ми остана да го исчистам од прва година... 

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 168
29.1.2010 14:22:47   
nadica
многу ми е жал но грчевите за нас беа вообичаени по првиот месец пчнав да и давам и сируп мислам нрс харви дека се викаше англииски и многу ни помагаше

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 169
29.1.2010 14:29:19   
BILE.F
Уф, тоа спиење! Минатата ноќ, таман најдов позиција за спиење, заѕвони алармоот за на работа.
Ми смета стомакот, ме боли колкот, тесно ми е.....!
А здравје кога ќе дојде бебушот , кој знае какви ноќи ќе поминувам!
Да не ми забранеа да имам с..с,  и онака не спиев , па ќе си го исполневме времето!user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 170
29.1.2010 14:30:28   
milena.t
Vodevme ljubov samo za zal vo neplodni denovi.... SAKAM BEBEEEEE

Непосредна врска до пораките: 171
29.1.2010 15:52:48   
lilit
  Се обидов да ја дочитам Фотографија на Пенелопи Лајвли ама си задремав на тросед .мм ме разбуди па отидовме во спална и како и секоја ноќuser posted image ме клоцаше ептен силно а марко сакаше да спие со нас.Досадно ...

(Одговор на членот milena.t)
Непосредна врска до пораките: 172
29.1.2010 16:08:20   
Bogdancanka
мм заспа а јас си гледав филм и таман сум заспала сонови аууууууууу и се разбудив со страшна главоболка а ноќта отишла.........

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 173
1.2.2010 0:02:33   
Enika
Ех каква нок...каков ден...мја блиска другарка дипломираше во петокот, во саботата и беше роденден и викаме дуло славје...кога дента дечко и ја побара за жена...така да...беше мн весела нок...и така си имав прекрасна вечерuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 174
1.2.2010 11:56:59   
profesorica
се наспав конечно!!!!

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zensko ime
Miki88

koe e poubavo?

hana (30%)

melanija (23%)

eva (47%)

Број на сите гласови: 296

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!