mommy_angels RR -> RE: Како реагирате на озборувањата за вас? (23.1.2016 20:24:44)
|
Таман тема за мене [sm=smiley36.gif] Пред недела -две ми се случи нешто што навистина ме навреди ,затоа што првичниот извор на муабетите е личност која ја сметав за блиска и секогаш гледав да бидам тука за неа.Сепак и после се,мислам дека ништо не беше злонамерно,туку едноставно се потекна од човековата потреба за сензација и незнаење да се држи јазикот позади забите [sm=smiley1.gif] Си правев муабет со другарка ми ,како со мм поминавме напорен период,поради брзо темпо на живот и немање доволно време,се запоставивме ние двајцата како пар. Ете така ,од овој муабет,на крај,играјќи "глув телефон" со пријателите,кај мене се врати муабетот дека сум се жалела и сомневала дека мм има друга,не сум можела да го препознаам . WTF ????[sm=smiley35.gif] И СЕГА ШТО ПОНАТАМУ??? Ништо,ете тоа.Нема потреба од исправање криви дрини,штетата е направена.Научив на потешкиот начин зашто во денешно време ретко има добри пријатели и секој си живее во затворен круг со семејството. А само сакав со некого (мислев близок) да споделам извесна осаменост предизвикана од секојдневната борба за живот [sm=smiley13.gif] Мене тој период ми заврши,се е вратено во нормала,ама моето пријателство се изгуби.Сеуште разговарам,ама ладно и без посебни детали во муабетите.Што би се рекло само формално.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|