Melanija RR -> RE: Назад во градинка после подолга пауза.. (1.12.2015 13:13:42)
|
После 4 месеци прв ден во градинка [sm=smiley1.gif] Од станување кога го потсетив каде ќе одиме кенкаше,плачеше,сто и еден збор за игра,играчки,неплачење.... се смири и вика ајде од гага.По пат се супер ,одам гага.Влегување нормално,го расоблекувам уште ок,доаѓа воспитувачка и јон несак да влезе во училница.Ајде со мене за рака на сила 2м ,оди мама, оди купи како,дојде мама гуш (да омам да лупам чоколадо и кога ќе го земам да го гушнал силно и дадам крем бананче) ова се ни е предходно договорено. Цмиздри и влезе.Јас местам алишта кога ете ги носат во вц ,ме виде и право во раце.Ајде пак чао му викам и тој чао и се заврте. И така 1,5 саат предградинка. Не да издржал и се заиграл.Сама влегов после толку време,и воспитувачка ми вика а М си игра со камионче.Го викна си излезе ,малку гуш и толку.Јас прашувам што како тој се пентари на клупа,отвара шкафче.Топ и вика на учителка ,,ас дојдам пак,,/. Сега спие ,се надевам ќе се дозаигра и со децата, се на се ок.Имав убава мисла дека покрај толку деца и играчки ќе биде ок.Се надевам ќе биде добро, потешко ќе биде само со разболување.
|
|
|
|