|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
30.11.2013 17:29:11   
Lacrymosa
Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 826
30.11.2013 19:00:26   
Mihaela 2010
Dobro vecer kaj Ste zenski... nadvor vrne li vrne dozd ja ko da me pregazil voz taka se osekjam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 827
1.12.2013 23:14:24   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa

Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj

Да не плачела за нешто друго, на 40 дена е премногу мала за да прави разлика дали спие дома или не, да не и било поладно или потопло спрема дома или некоја таква разлика

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 828
2.12.2013 7:41:15   
mommy_angels RR
Добро утро девојчиња user posted image
Тмурен ден,очи не ми се отвараа утрово,ама А ме расположи. Ја слушам се буди и веднаш почнува да пее -Никола,Никола цивава user posted image user posted image user posted image (цивава во превод ,нешто чудно ми се случува)
Вие се наспавте ли?
Делукс колку порасна ? user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 2.12.2013 7:43:12 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 829
2.12.2013 7:45:43   
deluxe
Добро утро Мами!!!
Утрово е тмурно,врне дожд,а мене ми се спие ми солзат очивеuser posted image .Сеуште не можам да влезам в колосек со спиењето,од саботата навамуuser posted image Порасната сум 0,5мм user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ама спиев кратко,да спиев повеќе ќе беше 1 цмuser posted image
А зошто толку муабети направивме ,а кафе не сваривмеuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 2.12.2013 7:47:51 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 830
2.12.2013 8:36:47   
Mihaela 2010
Aj dobro vi utro...vikendov bese skraten,sabota rabotna,vcera na povojnica kaj zolvami i super pominavme...pa posle standart obvrski po doma i letna denot.ama se tesam narediot vikend ke bide prodolzen pa taman ke se iznasetame po molovive da se spremame za podaroci,lampioni....

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 831
2.12.2013 9:28:33   
AneLav RR
Добро утро и од мене, ние денес се успавме до 8:30 спиевме, мм се изнабрза во 9:30 имаше пациент, а си легнавме во 3ч... Го болеше заб и ме разбуди во 1 ч да го отвараме, катастрофи... Затоа сега ми треба едно големо кафе...
user posted image
Баш волку да си црпам цел ден со филџанчето.....user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 832
2.12.2013 10:52:19   
Tanjat7880
user posted image
Eve devojki koj e za kafe ima kafe a ima I vareno vino,ni treba I toa,za da se stoplime,za da se opushtime I taka se so red...

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 833
2.12.2013 11:20:49   
Mihaela 2010
uff denes samo sto dojdov na rabota seficava mi vika narednata nedela da idam na seminar vo struga -3 dena...leleeee prv pat ke mi bide odvoena bez M,ama rabota si e rabota,koj znae kako ke ni bide,ke mora da se naviknuvame bidejki rabotata e taa sto se ide po takvi seminari i rabotilnici...uste od sega ke gi organiziram po doma

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 834
3.12.2013 9:33:58   
Mihaela 2010
Bozeeee nikoj da ne pocastel nesto....sve spanki i cicii prijatelkiuser posted image
ajde povelete jas denes pak raspolozena za castenje
user posted image

Непосредна врска до пораките: 835
3.12.2013 9:40:01   
sandriana RR
Само не сме стигнале за кафе варење Михаелче, не сме циции user posted image
Ролатов со очи да го изедеш е, ммммuser posted image - фала ти user posted image

Ајде, втора тура од некој друг ќе биде user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 836
4.12.2013 8:00:40   
mommy_angels RR
Добро утроооо!!!!! Знаете зошто сум вака р
асположена ? Си украсив по дома user posted image user posted image user posted image
Најубаво ми беше,си станувам утровои по дома топла,пријатна Божиќна атмосфера
Си ја сакам зимата,барем овој празничниот дел,а студот никако user posted image
Ајде убав ден жени,јаскрадам од тоа што останало од вареното винце на Тања и бегам на работа

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 837
4.12.2013 9:03:36   
Lady_D
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5591500.htm]user posted image [/ur
Еве добро утро од мене со кафенце...

Непосредна врска до пораките: 838
4.12.2013 9:07:05   
AneLav RR
Добро утро и од мене, јас ќе си китам у петок-сабота... Ај да частам едно кафе...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 839
4.12.2013 9:27:42   
Mihaela 2010
Dobro vi utro,vremevo kocan denes
lele kolku kafinja denes neznae covek od kogo da zeme
ajde da vi se pofalam,denes polagav pripavnicki strucen test,pominaa 6 meseci vo noviov sektor pa narednata plata vekje ke mi bide pokacenauser posted image user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 840
4.12.2013 10:07:04   
miana
ООо добро ви утро жени... Што слушам тука покачена плата? Камо частење за тоа? АЈдееееееее,браво само нека растат платите..
Имајте си убав ден женички..И бај д веј нека им е Среќен именденот на сите Марии и нека им е вечна слава на сите што слават денес.

Непосредна врска до пораките: 841
4.12.2013 10:12:07   
mama_06
Добро утро-добар ден невести. Бебињава ми спијат,па да ве поздравам. Честитки за Михаела и чекаме частење за платата и унапредувањетоuser posted image .
Честит празник на тие што слават, чирсuser posted image

Непосредна врска до пораките: 842
4.12.2013 10:19:50   
Mihaela 2010
Aaaa ke ima i castenka ne se sekirajte,ke ve soberam siteuser posted image
Ajde i od mene srekjen imenden

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 843
4.12.2013 10:34:50   
Tanjat7880
CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalouser posted image Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash
Studi mnogu nadvor devojki,ke ne izraduva li snegot pak,go najavuvaat za vo petok a jas bash bi sakala da imame snezen prodolzen vikenduser posted image
I da,elka ke ukrasuvam pred Sv.Nikola,do togash NE,takov mi e redot vo kukjata I ke stoi se do Vasilica,vcera si se castev so vrv za elkata,mi falat ushte onie cvetovite shto se zamena za lampioni I ke bide cela TOP

Непосредна врска до пораките: 844
4.12.2013 10:41:01   
sandriana RR
Честит празник -име, слава - кој што си има, а Михаелче - те држиме за збор - тамам после НГ чекаме частенка user posted image
user posted image
Посна слава била, ама посен колач частев во рецепт на денот, еве покалорично за тие што не постат user posted image

Непосредна врска до пораките: 845
4.12.2013 10:44:30   
Mihaela 2010
Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image
jas ne postam pa ke si se posluzam...ama da posle nova godina castam,togas ke se vidi pokacuvanjeto,,,koj li ke ceka do togasuser posted image

Непосредна врска до пораките: 846
4.12.2013 10:49:37   
Mihaela 2010
CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalo Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash

I ja se nadevam na ova sto go pisa,ama znaes prv pat mi e ,treba da se naviknuvam i jas i tie,ama cim baba ke bide so nea ne mu se sekiram mnogu mnogu
inaku sinojka koga si legnavme pocna da mi kvicka:mamo ne sakam da ides na seminar,jas ke te baramuser posted image
nesto se raznezni ama ke i projde

Непосредна врска до пораките: 847
4.12.2013 11:09:40   
sandriana RR
Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image

Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав user posted image

Непосредна врска до пораките: 848
4.12.2013 11:11:13   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав user posted image

Uuuf basti blagodaram ,ama ne trebase za mene da se trosis,pa sepak jas zemav pokacuvanjeuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 849
4.12.2013 19:50:47   
Bethany
е па Михаела, честитки и само нека расте плата user posted image
А ние нема да ја заборавиме частенката, ти ако заборавиш, ние ќе те потсетиме user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?