RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Lacrymosa -> RE: РР Кафемат (30.11.2013 17:29:11)

Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (30.11.2013 19:00:26)

Dobro vecer kaj Ste zenski... nadvor vrne li vrne dozd ja ko da me pregazil voz taka se osekjam

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (1.12.2013 23:14:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa

Zeni barav tema ama ne najdov pa da ne otvoram nova tuka da si prasam: kako se odnesuvaa vasite bebonja prv pat koga gi odnesovte na spienje na drugo mesto. Jana ja donesov kaj majka mi pos neli pred 6 nedeli da smenini devojcevo cela nokj placese do 4 i nesto. Padnav vo iskusenie da si gi soberam partalite i da si odam doma na sred nokj

Да не плачела за нешто друго, на 40 дена е премногу мала за да прави разлика дали спие дома или не, да не и било поладно или потопло спрема дома или некоја таква разлика

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 7:41:15)

Добро утро девојчиња [sm=smiley2.gif]
Тмурен ден,очи не ми се отвараа утрово,ама А ме расположи. Ја слушам се буди и веднаш почнува да пее -Никола,Никола цивава [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (цивава во превод ,нешто чудно ми се случува)
Вие се наспавте ли?
Делукс колку порасна ? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 7:45:43)

Добро утро Мами!!!
Утрово е тмурно,врне дожд,а мене ми се спие ми солзат очиве[sm=smiley13.gif].Сеуште не можам да влезам в колосек со спиењето,од саботата наваму[sm=jezicek.gif] Порасната сум 0,5мм [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ама спиев кратко,да спиев повеќе ќе беше 1 цм[sm=jezicek.gif]
А зошто толку муабети направивме ,а кафе не сваривме[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 8:36:47)

Aj dobro vi utro...vikendov bese skraten,sabota rabotna,vcera na povojnica kaj zolvami i super pominavme...pa posle standart obvrski po doma i letna denot.ama se tesam narediot vikend ke bide prodolzen pa taman ke se iznasetame po molovive da se spremame za podaroci,lampioni....

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 9:28:33)

Добро утро и од мене, ние денес се успавме до 8:30 спиевме, мм се изнабрза во 9:30 имаше пациент, а си легнавме во 3ч... Го болеше заб и ме разбуди во 1 ч да го отвараме, катастрофи... Затоа сега ми треба едно големо кафе...
[img]http://fast.swide.com/wp-content/uploads/how-to-make-moka-pot-coffee.jpg[/img]
Баш волку да си црпам цел ден со филџанчето.....[sm=smiley1.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 10:52:19)

[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1468764_583024491753188_1763106728_n.jpg[/img]
Eve devojki koj e za kafe ima kafe a ima I vareno vino,ni treba I toa,za da se stoplime,za da se opushtime I taka se so red...

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (2.12.2013 11:20:49)

uff denes samo sto dojdov na rabota seficava mi vika narednata nedela da idam na seminar vo struga -3 dena...leleeee prv pat ke mi bide odvoena bez M,ama rabota si e rabota,koj znae kako ke ni bide,ke mora da se naviknuvame bidejki rabotata e taa sto se ide po takvi seminari i rabotilnici...uste od sega ke gi organiziram po doma

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (3.12.2013 9:33:58)

Bozeeee nikoj da ne pocastel nesto....sve spanki i cicii prijatelki[sm=smiley36.gif]
ajde povelete jas denes pak raspolozena za castenje
[img]http://www4.slikomat.com/13/1203/76x-2.jpg[/img]

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (3.12.2013 9:40:01)

Само не сме стигнале за кафе варење Михаелче, не сме циции [sm=smiley36.gif]
Ролатов со очи да го изедеш е, мммм[sm=smiley1.gif] - фала ти [sm=smiley1.gif]

Ајде, втора тура од некој друг ќе биде [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 8:00:40)

Добро утроооо!!!!! Знаете зошто сум вака р
асположена ? Си украсив по дома [sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif]
Најубаво ми беше,си станувам утровои по дома топла,пријатна Божиќна атмосфера
Си ја сакам зимата,барем овој празничниот дел,а студот никако [sm=hudicek1.gif]
Ајде убав ден жени,јаскрадам од тоа што останало од вареното винце на Тања и бегам на работа

Lady_D -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 9:03:36)

[url=http://www.Slikomat.com/slika/5591500.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/1204/a1e--13241.jpg[/img][/ur
Еве добро утро од мене со кафенце...

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 9:07:05)

Добро утро и од мене, јас ќе си китам у петок-сабота... Ај да частам едно кафе...
[img]http://hitportal.com.mk/wp-content/uploads/2012/05/kafe.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 9:27:42)

Dobro vi utro,vremevo kocan denes
lele kolku kafinja denes neznae covek od kogo da zeme
ajde da vi se pofalam,denes polagav pripavnicki strucen test,pominaa 6 meseci vo noviov sektor pa narednata plata vekje ke mi bide pokacena[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

miana -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:07:04)

ООо добро ви утро жени... Што слушам тука покачена плата? Камо частење за тоа? АЈдееееееее,браво само нека растат платите..
Имајте си убав ден женички..И бај д веј нека им е Среќен именденот на сите Марии и нека им е вечна слава на сите што слават денес.

mama_06 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:12:07)

Добро утро-добар ден невести. Бебињава ми спијат,па да ве поздравам. Честитки за Михаела и чекаме частење за платата и унапредувањето[sm=bravo.gif].
Честит празник на тие што слават, чирс[sm=smiley20.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:19:50)

Aaaa ke ima i castenka ne se sekirajte,ke ve soberam site[sm=smiley1.gif]
Ajde i od mene srekjen imenden

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:34:50)

CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalo[sm=smiley1.gif]Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash
Studi mnogu nadvor devojki,ke ne izraduva li snegot pak,go najavuvaat za vo petok a jas bash bi sakala da imame snezen prodolzen vikend[sm=bravo.gif]
I da,elka ke ukrasuvam pred Sv.Nikola,do togash NE,takov mi e redot vo kukjata I ke stoi se do Vasilica,vcera si se castev so vrv za elkata,mi falat ushte onie cvetovite shto se zamena za lampioni I ke bide cela TOP

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:41:01)

Честит празник -име, слава - кој што си има, а Михаелче - те држиме за збор - тамам после НГ чекаме частенка [sm=bravo.gif]
[img]http://www.seriouseats.com/images/20110606-cheesecake-factory-0548topviewmanycakes.jpg[/img]
Посна слава била, ама посен колач частев во рецепт на денот, еве покалорично за тие што не постат [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:44:30)

Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castis[sm=smiley36.gif]
jas ne postam pa ke si se posluzam...ama da posle nova godina castam,togas ke se vidi pokacuvanjeto,,,koj li ke ceka do togas[sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 10:49:37)

CESTITAM Mihaela,so zdravje da si gi troshish parite I mnogu radost da ti donese novata pozicija na rabota!Za patuvanjeto I otsustvoto tvoe bi ti rekla od iskustvo deka ti tamu mir ke nemash I postojano deteto ke ti e vo misli a koga ke se vratish ke se damlosash od situacijata,ke vidish deka tvoite misli bile nepotrebni I deteto uzivalo Ajde cekame da otidesh I da se vratish I da raskazuvash

I ja se nadevam na ova sto go pisa,ama znaes prv pat mi e ,treba da se naviknuvam i jas i tie,ama cim baba ke bide so nea ne mu se sekiram mnogu mnogu
inaku sinojka koga si legnavme pocna da mi kvicka:mamo ne sakam da ides na seminar,jas ke te baram[sm=smiley19.gif]
nesto se raznezni ama ke i projde

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 11:09:40)

Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image

Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав [sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 11:11:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Uff sandriana koga vidov ova blagovo si pomisliv deka vo moe ime castisuser posted image

Во твое, во твое....ме сконта ти убаво, јас не напишав [sm=smiley36.gif]

Uuuf basti blagodaram ,ama ne trebase za mene da se trosis,pa sepak jas zemav pokacuvanje[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (4.12.2013 19:50:47)

е па Михаела, честитки и само нека расте плата [sm=bravo.gif]
А ние нема да ја заборавиме частенката, ти ако заборавиш, ние ќе те потсетиме [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>