mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (11.12.2013 23:50:21)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny Ау, Мами, па јас да спијам до 11 ќе славам[sm=smiley36.gif] А вака секој ден во 5 станувам зашто директорот ни смени работно време, па уште од ноќ сме на работа[sm=smiley36.gif] Инаку се утепав од пишување во темата за најфорумџија и постот не ми излезе[sm=smiley36.gif] Абе и мене ми е празник,изгледа на нос ќе ми излезе ова спиење.Ќерка ми инаку секое утро е будна пред петлите [sm=jezicek.gif],а пак цела ноќ немам преспиено откако останав трудна [sm=smiley13.gif].Прво ми се повраќаше,па потоа мочкав по 15 пати во ноќ,а откако ми се роди ѕверчето само една единствена ноќ има преспиено без да се разбуди,ама јас и тогаш станав едно два три пати од страв да не има Т. А да да не ти се случува тоа со постовите,кога се најавуваш кликни и на прозорчето "запомни ме на овој компјутер " Малечка еве ме јас сум тука,ама со другарката твоја што си ја имаш ова подолу подобро иде [sm=smiley36.gif] Ајде по една чаша те дружам и одам да гушкам маже [img]http://thumbs.dreamstime.com/z/red-wine-bottle-two-glasses-blurred-background-22450405.jpg[/img]
|
|
|
|