RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Felly RR -> RE: РР Кафемат (13.1.2014 22:15:34)

Уф, како би се израдувала да сум јас. Ај имам утре шанса, и тоа повеќекратна, па белки на едно место ќе ми се насмее среќата. Повеќе од 10 години ми се нема паднато паричката мене.[sm=zz_frown.png]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (13.1.2014 23:08:23)

Zavrshi I deneshniov "ritual"kaj nas,i normalno I standardno pariceto kaj MM,ljugje,dali sme sami za badnik ili so drushtvo za Vasilica pariceto negovo e![sm=zz_banghead.gif]
Mene mi se ima padnato samo ednash I toa taa godina koga ostanav bremena sekoja druga negovo e!
E krivo mi e I morav da vi se zalam[sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (13.1.2014 23:11:47)

Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....[sm=pikapoka1.gif]
[sm=jezicek.gif] Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (13.1.2014 23:20:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Е па Тања, ова само едно значи. За да ти се падне паричето тебе, значи треба....[sm=pikapoka1.gif]
[sm=jezicek.gif] Е па ајде наредна година, планирај, ако сакаш паре.

Vikash da pocnam so PODGOTOFKITE A?Ne bre,na covek se mozesh da mu zemesh no srekjata nemozesh,toa ti e

Felly RR -> RE: РР Кафемат (13.1.2014 23:26:19)

Ние па со мм, двајцата си се жалиме дека немаме среќа, кај 10 години на двајцата ни се нема паднато, па ни во наредниве 10 години нема да имаме шанса, се знае на кого ќе му биде наместено.
Затоа се тешам јас имам повеќекратни шанси - и на работа ќе вртиме паричка, па може и кај мајка ми.

bucko mal -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 0:31:50)

Jas ne se sekavam nekogash da mi padnala paricka.Poslednive godini mu ja mesetam na golemiov sin.Vcera napraviv edna pomala pita so namestena paricka i edna pogolema so vistinskata paricka.Vistinskata paricka padna kaj mm.

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 9:43:38)

I nie sme isti i mene mi se nema padnato paricka.Lani mu se padna na M i toj misli sega deka sekoja godina nemu ke mu se paga.I nie mu ja namestivme parickata demek mu se padnala na nego a inaku se padna na baba mi.Isto i so drustvoto uste mi se nema padnato paricka a na maz mi mu se padna pred dve godini.Tuku ajde da se napieme po edno utrinsko kafe odamna nemam pieno kafe na forumov pa ajde koj e za od mene za site po edno tursko.Pa nazdravje kafe.[sm=smiley36.gif]
[img]http://www.telegraf.mk/wp-content/uploads/2013/10/31/Tursko-kafe.jpg[/img]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 10:19:16)

Јас сум за кафе [sm=smiley20.gif] фала ти Дефне [sm=smiley1.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 11:17:46)

Ова баш турско кафенце Дафне,за мераци и јас ќе си се послужам.
Леле со ова локумот ме потсети да ви се пофалам,новиот комшија ми е од Крушево и секогаш кога оди кај неовите ми носи кутија свеж локум со оревчиња [sm=metulj.gif] ...мх мх мх поубави здравје
Туку Михаела јави се ,поминаа празниците ,време е за детоксикација на организмот,кажувај за јаболковиот оцет рецептот [sm=zz_wink.png]

elenak -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 12:03:10)

Уф мами кај ме потсети на тој локум[sm=lev.gif] Мм последен пат кога беше донесе локум и целуфки, леле какви беа, јаммм... Туку има ли некој мене аналгинче да ми послужи, ова времево тмурно, ненаспана, главава ми татни.

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 12:27:42)

Сакам и јас локум со оревчињааааааа....се продава низ Скопјево негде? Секогаш заборавам да му нарачам на другаров кога се враќаат од Крушево да фрли некоја кутија навака...
Јас честам лимонада, наместо аналгин [sm=smiley36.gif]
[img]http://www.lecker.de/media/redaktionell/leckerde/rezeptsammlungen/limonadeandfriends/hbv_623/fresh-up-minz-limonade.jpg[/img]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 13:13:28)

Локум со ореви има убав и од Европа [sm=smiley20.gif], а и ние во Прилеп имаме екстра локум со ореви откај Биџо [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 14:14:51)

Епа прати таму накај сандриана Палешке, тебе те бива, лет лет буба маро однеси и локумче.[sm=smiley36.gif] Ах оти мора секој ден да се јаде? Што ме мрзи денес ручек да правам.[sm=zz_mad1.png]

Мамичка85 -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 14:15:08)

Dobarden mamicki kako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu [sm=smiley36.gif] nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den [sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (14.1.2014 15:10:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85

Dobarden mamickaikako ste mi jas konecno najdov vreme da Vi pisam mi falevte mnogu [sm=smiley36.gif] nie sme super cicame,placeme i rasteme pozz imajte ubav den [sm=smiley36.gif]

Ejj mamicka 85,za tebe se vkluciv,ne za tebe nego za tvoeto sonce[sm=smiley1.gif]Bash se raduvam shto si pravite se po spisok!
Mutava sum I jas denes,aj ke go prepisham na vcerashnoto TGA ZA JUG,koga covek si nema kondicija[sm=smiley13.gif]
Bitno rucekot e gotov I toa od vcera,aj na pravo mesto ke go pisham menito deneshno[sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (15.1.2014 11:41:15)

Aјде стигна кафеее, расонете се, нешто Ве нема?[sm=jezicek.gif]

[img]http://a1on.mk/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/kafe.jpg[/img]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (15.1.2014 13:09:37)

Јас сум за две шољи, првото отиде се смрзна дур се расправав со мрсулите на М едвај заспа [sm=zmeden.gif]

Не е на одмет и некое благце [sm=zz_spin.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (15.1.2014 13:11:35)

Времево само за депресија [sm=zz_devil.png] Уф колку ја мразам оваа втора смена,детето си го гледам само наутро еден час дури ја спремам за градика[sm=smiley19.gif] ,многу ми е мака,ми фали ,душа моја [sm=zz_wub.gif]
Убаво кафенцe,со кајмаче ,фала ти LoveableMe

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (15.1.2014 17:53:24)

Leleeee i jas ke si zemam od kafeto stvarno mi treba,denes kako sum neraspolozena depresija pocna da me faka veke.Mi doaga da istepam nekoj po doma.[sm=zz_stomp.gif]

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (16.1.2014 10:13:31)

Здраво дечки, ај да сркнеме по едно кафенце, на сите мајки веројатно ни е второ од сабајле[sm=smiley1.gif] Иако порано станав и излегов нешто да испазарам ми дојде некако убаво на душава. Времето овде од сабајле е прекрасно сонце и чист воздух плаче за прошетка, штета што не можам да си ги прошетам дечкиве... Ај частам кафенце..
[img]http://www.liztay.id.au/peru/uploaded_images/DSC06304-799350.JPG[/img]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (16.1.2014 10:14:37)

Јас богами ќе се напијам Ане, ми се спие ми се плаче неколку денови по ред, ова маглава не заспа сите [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (16.1.2014 10:53:16)

Е конечно и Скопје виде сонце,фала богу.АнеЛав сонцето е само едно вакво кафенце и десертче во добро друштво.

Мамичка85 -> RE: РР Кафемат (16.1.2014 12:31:22)

Fala Ane na kafenceto iako ne pijam od ova ke si srknam pozz imaj ubav den [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (16.1.2014 16:05:08)

Добар ден, наздравје кафето на сите, јас ќе пијам покасно сега ручек е на ред. Шетнавте негде денес? Ние истеравме со уживање едно фамилијарно кафенце во град со татичко и мала[sm=zz_wub.gif] Многу сум среќна што детево ми порасна за шетање по кафичи и ресторани. Конечно на раат со неа можеме да си шеткаме.

bucko mal -> RE: РР Кафемат (17.1.2014 6:39:04)

Redno e I jas da pocastam,mnogu skrzava sum se napravila.A imam povodi,nova ucebna godina,pocnuvanje vo gradinka(placki kolku sakas)
Ajde povelete

[img]http://www4.slikomat.com/13/0117/949-haklra.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0117/29k-Buffet.jpg[/img]

Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>