|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
10.2.2014 14:52:34   
Bethany
Јас ќе зажмурам на сите торти и колачи тука, па ќе ве послужам од моето денешно мени.
Ајде Михаела, дојди да те частам за волјата што ја имаш, може некој ден и сладолед ќе може да си приуштиме, ама сега за сега, само ово user posted image
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1201
10.2.2014 15:03:24   
Mihaela 2010
Eeeee me pogodi bas
Koj ne e na dieta neka krka blago,mene ova mi e prekrasno
baska koga stavav ovde zdrava hrana nikoj ne mi jadese,site za blago se tepaa
ama koga ke vidat kolku sme oslabeni za nekolku meseci ke ne baraatuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1202
11.2.2014 7:23:45   
deluxe
Добро утро ,ќе биде убав ден денес,сонцево се јавуваuser posted image
Јас детето го пратив на училиште,сега е време за едно кафенце
user posted image
и кафево е по повод празнициве,да ве разнежни малку user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1203
11.2.2014 8:37:12   
Tanjat7880
Davaj Deluxe kafeto na mene,ova definitivno nebeshe ubavo utro...aj detalji vo druga tema...

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1204
12.2.2014 7:59:06   
Tanjat7880
user posted image
Devojki,ajde edno ubavo,proletno,rascvetano kafenceee,budete seeeeee,dozd ke vrneeeeeuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1205
12.2.2014 8:25:16   
Mihaela 2010
Eeeee Tanja bas si me pogodila,cvetce pa i ubava solja polna kafe,meraci
Dobro vi utro

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1206
12.2.2014 8:35:28   
mommy_angels RR
Добро утро ,го намирисав кафето од далеку,прекрасно е ,посебно дека е пролетно.Ајде кај и да е ќе ни дојде,не дека имавме зима user posted image ,ама пролетта е најубава сепак.
Ќе врне ,а Тања ?Тогаш да не трошам пари на перење кола,тоа ми беше на дневен ред денес. Ајде жени,станувајте,греота е денот да се преспие.
Михаела,уште не си црвена? Најактивна по она љубовните дискусии,а тука не саботираш со аватарот user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1207
12.2.2014 14:19:11   
Melanija RR
На време шетнавме и се вративме ,ем топло ем дожд.
Мене ова ми се јаде па повелете
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1208
12.2.2014 14:34:43   
Defne90 RR
Rado ke si se posluzam so ovosnata salata,ama mene nekako i kafe kako da mi se pripi,pa ajde od melanija salatata a od mene kafeto,gledam od sabalje c nema ostanato.user posted image
user posted image
Pa koj e za neka poveli da me druzi so popladnevno kafe.user posted image user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1209
12.2.2014 15:08:12   
Mihaela 2010
Михаела,уште не си црвена? Најактивна по она љубовните дискусии,а тука не саботираш со аватарот

Ahaaaaaa vidi vidiiii stvarno breee sto ste romanticni zencinja
da menjam vikas a???aj ke podrazmislam,nekako ne mi se menja,ama za da ne vi strcam moze ke smenamuser posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1210
12.2.2014 16:16:18   
Defne90 RR
I da go smenis mihaelauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1211
13.2.2014 8:34:22   
Mihaela 2010
lekeeee domakinki-nedomakinki,ni kafe ni so kafe da se staelo,se uspavte a???
Ajde jas najdomakinkata ke ve posluzamuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1212
13.2.2014 8:37:58   
deluxe
user posted image Михаела,е вака ќе си станеш порано,кафе да свариш,благичко нешто да спремишuser posted image
Да се знае кој е вреден!!!Јас не дека се успав,со петлите сум станата,ама се зафатив со работа од посабајле ,ама и чекав друг да ме послужи кафе да бидам искренаuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1213
13.2.2014 8:39:40   
Mihaela 2010
Pa namerno staiv i blago,za da mi go zareckate kafeto,poso na forumov sve ste so nedostatok na blago,pa moram sto da pravamuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1214
13.2.2014 8:41:50   
mommy_angels RR
Добро утро,кафенцево одлично,ама воа чоколадното тортиче некако не ми оди во склад со твојата диета user posted image или ти нас дебели да не оставиш,само ти да си пичица user posted image
Како сте ми женчиња? Вчера заборавив на забар да си отидам user posted image ,ај денес и тоа да се заврши ,да не се подувам пак како балон во главата,и онака не сум нешто т'нка user posted image

Непосредна врска до пораките: 1215
13.2.2014 8:44:02   
Mihaela 2010
Za vas de blagicko,da ne recete posle samo kafe..Jas draga blago 10 dena ne sum videla,samo na internetuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1216
13.2.2014 8:49:08   
deluxe
Јас ќе ја изедам тортата бре,ако сте на диетаuser posted image user posted image Па нема да ја фрлиме,пари се дале,Михаеласе мачела од посабајлеuser posted image Не ја чепкајте тортичката штом таква ви е работата,јас не сум на диета.Давајте!!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1217
13.2.2014 9:09:32   
mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Јас ќе ја изедам тортата бре,ако сте на диетаuser posted image user posted image Па нема да ја фрлиме,пари се дале,Михаеласе мачела од посабајлеuser posted image Не ја чепкајте тортичката штом таква ви е работата,јас не сум на диета.Давајте!!user posted image user posted image

ааааааааааа и јас не сум,сакам тортиче.Јас моментално сум во фаза кога психички се спремам за диета user posted image

Непосредна врска до пораките: 1218
13.2.2014 9:27:50   
Tanjat7880
user posted image
I samo za Mihaela moja,vie drugite da ne ste pipnale,jasno!E taka,se e svezo,bez dodatni shekeri I dietalno,garant,izvolte I na zdravje neka ti e!
Mislam deka dovolno napraviv za razlika od vas dvete,za mene da mi pripadne blagoto!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1219
13.2.2014 9:28:32   
LoveableMe RR
И јас ке се послужам од кафенцето и благцето. Убав ден на ситеuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1220
13.2.2014 9:39:38   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ааааааааааа и јас не сум,сакам тортиче.Јас моментално сум во фаза кога психички се спремам за диета user posted image

Мами штом се спремаш психички за диета,не гледај во благотоuser posted image остави јас ќе го изедамuser posted image user posted image да не те става во искушение user posted image

Непосредна врска до пораките: 1221
13.2.2014 9:42:43   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image
I samo za Mihaela moja,vie drugite da ne ste pipnale,jasno!E taka,se e svezo,bez dodatni shekeri I dietalno,garant,izvolte I na zdravje neka ti e!
Mislam deka dovolno napraviv za razlika od vas dvete,za mene da mi pripadne blagoto!!!user posted image

Тања и ти ми си конкуренција за благиве работи,сите бегаат од нив,јас и ти се туркаме која прва да џапне благоuser posted image
Ајде братска делба и готовоuser posted image едно тебе,две менеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1222
13.2.2014 9:48:22   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image

Auuuu Tanja srcka,ti blagodaram od se srce...auuu prekrasno e,pamtam i ke ti vratam taka da si znaesuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1223
13.2.2014 11:59:05   
Defne90 RR
a bre zeni se ispotepavte za blagouser posted image mene edno tebe dve.Eve vi cela torta pa za site ke ima ne po dve po tri parcinja.user posted image
user posted image
Pa uzivajte vo cokoladnata torta i imajte ubav i prijaten denuser posted image
A jas ke se posluzam so kafeto od mihaela epten dobro ke mi dojde uste nemam pieno otsabalje.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1224
13.2.2014 12:06:24   
sandriana RR
user posted image
Ужинка од мене - јас за ваква шема сум денес user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?