deluxe -> RE: РР Кафемат (20.2.2014 13:55:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле? Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти ццц Убав ден[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zz_skip.gif[/image] Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудам[sm=zmeden.gif]Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]А капата на глава??тоа и било моден додаток[sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif][sm=jezicek.gif]Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакна[sm=jezicek.gif] да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видат[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam [sm=jezicek.gif] Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Децава наши очигледно си имаат свој стил,а ние сме запнале да му го менуваме,далеку сме ние од нивната мода[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] А тие така се среќни[sm=zz_dance.gif]
|
|
|
|