RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (21.3.2014 13:14:00)

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/10003920_761898103821583_508617787_n.jpg[/img]
Ajde koj e za neshto vakvo,ufff jas od sekiracija neznam shto drugo da pravam pa samo gnetam,sinko denes neucat I eve go nadvor sam pred ovaa zgrada,pred onaa zgrada so ovoj so onoj,igraat ova,ona,leleee nemam vekje kontrola I samo molam bog da go cuva!

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (21.3.2014 13:48:06)

ooo sladoled,bas me pogodi,mi se smaci od ovosje cel den,ke si zemam

Tanja opusti se,pa i nie takvi bevme,jas koga ke se setam za mene,doma ne se pribirav,eden kup deca i toa na vozrast od 7 god,moive se derea od 10 sprat da se kacam da jadam,a ja samo ke im recev frlete mi sendvic [sm=smiley36.gif],pa letaa sendvici ,taka da opustise i uzivkaj

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 9:14:32)

Aјде жени станувајте, нема ниедна да свари кафе, еве јас ќе варам денес и плус сладолед. Се надевам има некоја Рингераајка да не почасти во Ringeraja Lounge Bar-от за Младенци. Убав ден, само за шеткање[sm=smiley16.gif]

[img]http://kajgana.com/sites/default/files/imagecache/full-size/statija/2013/09/images/content/shto-zboruva-za-vas-vasheto-omileno-kafe-150562.jpg[/img]

[img]http://s018.radikal.ru/i501/1306/cc/3b44cf013e85.jpg[/img]

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 9:19:45)

Јас дефинитивно ќе се почестам и од двете. А маже ќе го терам денес да ме части сладолед да отвориме сезона...[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 10:05:03)

Јас сум станата уште од 7, и планирав една генералка да правам, од спланата да почнувам, ама после се сетив дека денес е Младенци, па ај ќе оставам за утре. Денес на шеткање. М ми е на гости кај тета, и ептен убаво си поминува, се радувам. Прво бевме договорени вечер да ја земаме, ама сабајле ми се јави, дури утре сакала.[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 11:28:34)

Поздрав и од мене [sm=zz_smile.png]AneLav RR и јас секоја година сезоната на сладолед ја отворам околу Младенци па во план ми е утре на шеткање [sm=jezicek.gif]
Убав викенд на сите и весели младенци [sm=zz_dance.gif]

Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 15:13:43)

Добар ден женски и од мене.И јас си имав убав план за денеска ама ете помалото и вирусиве ни ги расипаа сите. [sm=smiley13.gif] Уште од сабалје сум по амбуланти и со двајцата,помалото сега пак е болно има и бактериска и вирусна инфекција. [sm=smiley13.gif] И така ние си го пропустивме овој убав ден заглавени во амбуланта.Ама ајде идат топли денови има кога да се шетка. [sm=smiley1.gif] А ако останало од сладоледот на драго срце ќе си земам и јас баш денес е за сладолед.Ама сепак и покрај се расположението ми е на високо ниво самото пријатно време си го прави ова. [sm=smiley1.gif] А со децата нема што да се прави дури се мали вака ќе биде.Па сите така растата и нема нервози.Ајде поздрав женски и имајте убав празничен ден.[sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 21:45:16)

TanjaT ме уништи со ова сладоледиве [sm=smiley36.gif]

Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:19:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

TanjaT ме уништи со ова сладоледиве [sm=smiley36.gif]

Инаку јас не јадам ништо се чувам за утре - замислете свеки на ручек не покани, не можам да верувам! Мислам поверојатно е Халеева комета да ме ѕвекне, отколку ова [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Уште се штипам, за да се уверам дека не сонувам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"[sm=jezicek.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:27:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Леле, се надевам нема некаква вест да ви соопшти... прво ми паѓа на мисла после овакви изненадни покани дека нешто се "кува"[sm=jezicek.gif]

Хммммммм...могуЌе [sm=smiley29.gif] Што може да биде?
Туку да ни соопшти дека е [sm=nosecka.gif]! [sm=zz_eek.png]
Лелеееее [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:31:25)

Хммммммм...могуЌе [sm=smiley29.gif] Што може да биде?
Туку да ни соопшти дека е [sm=nosecka.gif]! [sm=zz_eek.png]
Лелеееее [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Палешка дежурен зафркант си дефинитивно[sm=bravo.gif]
Ме изнасмеа со[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] од кој? тоа од свеки твоја[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:38:58)

deluxe ништо чудно.
Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така. [sm=zmeden.gif]

Ниииииииишто чудно да е бременаааа! Лелеееее што ме најдееее

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:43:43)

deluxe ништо чудно.
Да ги видиш само како се заљубени, кога ќе дојдат на гости се пикаат еден во друг, па заедно одат секој викенд на прошетка и ручек во планина...таа мие двор, тој цревото и го држи, таа оди во WC тој пред врата стои, тој сака на годишнина од матура да оди таа љубомори и не го пушта.....и.... заедно се бањааааат, ееееејјјј кога ние така. [sm=zmeden.gif]

Зар стариве толку забегуваат настарост[sm=zmeden.gif]Вториот пубертет бил побурен од првиот,така велат сите[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Не вели двапати за изненадувањето[sm=nosecka.gif],освен ако не е во климакс госпожата[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:44:46)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата [sm=jezicek.gif]
[img]http://www.colourbox.com/preview/1576897-948335-isabelle-rozenbaum-altopress-maxppp-white-wine-being-poured-into-wine-glass-close-up.jpg[/img]

deluxe -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:49:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Твоиве бубамари дефинитивно за GPS се кандидати [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Добра ви вечер жени,јас си сакам по една ваква за пријатни сништа.А за тебе Палешка не е лошо и цело шише,ако ти се остварат предвидувањата [sm=jezicek.gif]
[img]http://www.colourbox.com/preview/1576897-948335-isabelle-rozenbaum-altopress-maxppp-white-wine-being-poured-into-wine-glass-close-up.jpg[/img]

Мами за Палешка дај нешто жестоко,ова не брка работа[sm=jezicek.gif]
А за мене ќе ве молам нешто безалкохолно[sm=smiley1.gif]
не ме ставајте во гревови[sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 22:58:21)

deluxe ништо чудно.

Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост [sm=smiley36.gif]
А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде [sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 23:02:32)

Во право сте...морам од вечерва да се запијам за полесно утре веста да ја примам [sm=smiley36.gif]
Ќути Bethany навреме очите што ми ги отвори, инаку можеше утре инфаркт да ме мавне!!! [sm=smiley36.gif]
Оххх, да не заборавам и на мм да му кажам, јаден тој да не ми се шлогира [sm=smiley36.gif]

Утре има да биде....пиј свекре пиј да се напиеш, денес ти е денот да се веселиш...

[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 23:02:34)

deluxe ништо чудно.

Еее што убаво, и јас сакам така на стари години, нема веќе младост- лудост, сега е веќе старост - лудост [sm=smiley36.gif]
А ако е бремена, што ти ќе бидеш на тоа дете? Те. што тоа ќе ти биде на тебе... или замисли на син ти да му соопштиш дека ќе има тетка [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Малку шала, ајд убав помин утре и слатко ручече да ти биде [sm=smiley1.gif]

И чекаме инфо што било,да не те мислиме [sm=smiley2.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (22.3.2014 23:07:19)

Добра ви вечер женички! Не сакам јас ништо денес се изнајадов и изнапив свашта. Од сабајле сум излезена од дома, дури пред малку се прибрав. И на младенци имав за одење кај братучедка одложив за утре, денов не ми стаса денес, што да чинам.[sm=smiley36.gif]
Палешке твоиве уживаат во животот и љубовта бе, модерни старци.[sm=smiley36.gif] Нек си се сакаат, јас поддржувам љубов секогаш, само да е искрена.[sm=smiley20.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (23.3.2014 19:02:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

И чекаме инфо што било,да не те мислиме [sm=smiley2.gif]

Не е тоа од што се плашев, шуќуууууур [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Свекор ми честел ручек за првата пензија...добро што кажаа пред да појдиме, па и поклон си доби [sm=smiley1.gif]

А свекрвица се издроби за мажето, леле леле [sm=smiley36.gif]
Убаво беше, за брзо да се повтори [sm=smiley20.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (24.3.2014 7:33:14)

Добро утро !!!!! Ајде кафето е послужено,ќерка ми денес реши дека 6 саат е време за станување [sm=smiley29.gif]
[img]http://stockfresh.com/files/k/klenova/m/50/1885531_stock-photo-piece-of-chocolate-cake-with-coffee.jpg[/img]

Со среќа нека му е пензијата Палешка,па нека префрла по нешто повеќе на внучињата [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif],туку арно што кажа за свеќи,да не ја мислиме,како инаку ќе ја убедевме дека повивањето како фишек замина во историјата [sm=smiley2.gif]

LoveableMe RR -> RE: РР Кафемат (24.3.2014 9:00:54)

Палешка, честитки за пензионирањето на свекорот, мами енјџелс ќе си земам кафе, ептен ми се пие, вчера дремев до 01.00 гледајќи Х фактор, денес сум заспана ептен, не едно, туку две-три кафиња нема да ме освестат[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (24.3.2014 15:53:28)

Добар ден [sm=smiley1.gif] леле 2 дена без РР [sm=zz_frown.png] така не било од кога се роди М [sm=jezicek.gif] ама Младенци ,вчера цел ден шетанција ,па Х фактор [sm=zz_dance.gif] многу збиднувања

Утре мекици,задутре роденден во игротека.... бре убавини

Палешка РР дешавките ти биле интересни [sm=smiley36.gif]

bucko mal -> RE: РР Кафемат (24.3.2014 23:37:42)

Ajde Dragi moi denes e redot na mene,nacekav slobodno vreme[sm=smiley36.gif]
Povelete
[img]http://www4.slikomat.com/13/0324/2uh-cabine.png[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0324/ne5-P10901.jpg[/img]

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (26.3.2014 8:39:50)

Добро утро ај да почастам кафе одамна не сум почастила...
[img]http://media1.santabanta.com/full1/Miscellaneous/Good%20Morning/good-morning-9a.jpg[/img]

Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>