bucko mal -> RE: РР Кафемат (12.9.2013 23:03:44)
|
hmmmmm interesno[sm=smiley1.gif] moze da mi pratish po poshta pa za 2,3 meseci ke stigne[sm=smiley4.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal Zeni ke puknam od radoznalost,shto e ova[sm=zmeden.gif] mi lici na sokce,valjda ne e pivo so limon[sm=zmeden.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР А да земам и од пивцево? [sm=smiley36.gif] Палешка, еве за тебе едно овакво, демек пиво да пиеш, знам дека не си по пивото, ама ово ти се допаѓа [sm=smiley36.gif] [img]http://www.doma.mk/img/artikli/73252g.jpg[/img] А Михаела, добро тогаш ако нејќеш, ти само друштво ми прави тогаш [sm=smiley36.gif] Oooo pa Betani znae sto pijam, zapamtila [sm=smiley31.gif] Falaaaa, kje go ispijam bogaaami so zadovolstvo [sm=smiley1.gif] Ova jas go vikam - zensko pivo..Ima vkus na sok..inaku e mesavina - limonada so pivo,ima mala kolicina na alkohol vo nego. Preubavo mi e mene..Na odmor samo ova si pijuckav ..Ima vkus slicen na sveps,ama ne e tolku gorclivo,poblagicko e ...Kako da ti pratam da probas???
|
|
|
|