|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што правевте денес?
6.12.2010 12:33:54   
strelec 8
denes ke odime vo soping oti celiot frizider e prazen.parite vo novcanikot i na trosenje.prvo smetkite.pa za jadenje a ne i loso da kupime nekoj lampion.ke vidime kako ke se pogodi vremeto.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 501
6.12.2010 12:37:43   
Pepelaska *
Генералка по дома, една соба имаме а толку многу работаааа user posted image , после се туширам и одиме да купуваме санитарија за купатилото во новата куќа, уф колку се радувам одвај чекам на ново да отидеме, ќе биде напорен ден!!!

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 502
6.12.2010 13:19:00   
arh_diz
Pustiv 3 masini , cistev nesto niz stan

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 503
9.12.2010 19:07:22   
Maca25
Денеска бевме на гости кај Џесика наша и кај Бобо. Супер си поминавме. Нина и Бобо си играа малце, малце секој сам по сам, битно ние имавме макце време кафе да си пиеме.
После јас бев на интервју за работа, но не очекувам ништо посебно. Ме испрашаа се живо, не ме прашаа кој број кондури носам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 504
9.12.2010 19:28:26   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 
После јас бев на интервју за работа, но не очекувам ништо посебно. Ме испрашаа се живо, не ме прашаа кој број кондури носам user posted image

се надам да добијеш работаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 505
15.12.2010 19:53:42   
mila mama
Bevme so user posted image na redovna kontrola, se bese vo red, napreduvame masala user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 506
15.12.2010 20:14:40   
nadica
утрово се дружев со вас и со надица а попладнево правев соленки и до легнување ме чека уште рафаело бомбици па може и ќе има време да си легнам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 507
15.12.2010 20:16:14   
kasiopea
на работа, па на гости кај една пријателка и сега се прибрав дома и веднаш на рр....и искрено да ви кажам сакаааааааааам пензија....ич не ми се станува наутро, посебно сега кога е ладно, живеам за викендите 

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 508
15.12.2010 22:39:41   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Денеска бевме на гости кај Џесика наша и кај Бобо. Супер си поминавме. Нина и Бобо си играа малце, малце секој сам по сам, битно ние имавме макце време кафе да си пиеме.

Борјан пак сака нина да дојде, и' се смее кога ја гледа на слика...
Инаку јас денес почнав на физикална терапија... вчера напраив глуп потег да го приближам Борјан до мене и коа направи ТК ми се појача дупло болката... душа немав, во депресија сум два дена...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 509
15.12.2010 23:51:17   
Maca25
лежи Џесика, одмарај, иако е тешко тоа со мало дете по дома, ама штеди си го грбот и рацете повеќе. Ве чекаме следен пат кај нас.
Иначе и Нина низ дома нешто само збори: ова дадам Бобо! Тепам Бобо (она вака изразува љубов, нели) user posted image , Бобо доде....јас се утепувам од смеење.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 510
23.1.2011 19:30:11   
ben10
nisto posebno odmaranje,gledanje tv....

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 511
23.1.2011 20:03:48   
Viktori
бевме на опера, па малку се подруживме со куп дечиња, нагоре надоле по МНТ, после ручкавме и се одмаравме, на крај се искаравме и сега дремеме user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот ben10)
Непосредна врска до пораките: 512
23.1.2011 20:49:26   
humana
Bevme vo Stip so mm,vo eden manastir,pa posto stanav rano cel den posle spievuser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 513
24.1.2011 17:04:08   
skorpijana

ИЗВОРНА ПОРАКА: humana

Bevme vo Stip so mm,vo eden manastir,pa posto stanav rano cel den posle spievuser posted image

si bila vo mojot grad i kako si pomina

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 514
26.1.2011 23:31:27   
humana
Mnogu ubavo,manastirot e preubav,i jadev pastrmajlia mnogu ubavauser posted image user posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 515
26.1.2011 23:45:49   
Bogdancanka
slatkiuser posted image cel den so sestra mi zatvoreni vo kujna,sprema sv.Atanas

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 516
14.2.2011 23:38:13   
amelbebe
se sto se pravi niz doma, atreba da dopraam koga ke si legnam i taka ke mi zavrsi denot spokoen i mirenuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 517
21.2.2011 0:43:41   
mosa
cel den bese se ok na karaj se skarav so mmuser posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 518
1.3.2011 23:39:41   
nadica
да се пофалам денес бев прв ден на проба/тест на работа ако ме бендисаат ќе продолжам па ќе ве почастам
а сега одам да си легнам да одморам утре ме чека нов доооооолг ден

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 519
1.3.2011 23:45:25   
Тања РР
user posted image user posted image user posted image  браво Надица! Држиме среќа!

Инаку јас денес скапав на работа. Преморена сумuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 520
1.3.2011 23:48:38   
Maca25
Дај Боже да частиш Надица!!! user posted image user posted image user posted image Браво!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 521
1.3.2011 23:55:50   
ole2004
So sreka Nadica i naskoro da castis od prvata platauser posted image .Inaku jas denes podnesov baranje i se slikav za licna karta.Iako rabotat so zakazuvanje cekav poveke od 1huser posted image  

Непосредна врска до пораките: 522
1.3.2011 23:59:35   
Tanjat7880
CESTITAM Nadica i probaj gi i testiraj gi i ti niv!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 523
2.3.2011 0:51:44   
anebebe
lele cel den nekade odime prvo bev do fakultet, pa od tamu prodolzivme kaj devermi i jatrvami pa i se zasednavme nekoe vreme od tamu ni se javi eden kolega na mm i prodolzivme kaj nego od tamu kaj edna moja drugaraka ni se javija da ni ja soopstat prekrasnata vest deka zakazale svadba ke se zemaat pa si zasednavme.......mm i si se zapi i eve sega pred malku si vlegov doma ....sega da vidam so ima na RR kratko i na spienje user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 524
2.3.2011 18:33:17   
ben10
denes bas odmarav user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?