Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Го видов денес мт пред градинка, АнаМоли. И јас денес не планирам нешто. Одам после работа кај моите на ручек, дури планирам и таму да ја избањам Нина и само на спиење дома да си дојдеме. Треба да почнам да го пакувам мм, оди на 2 недели на ликовна колонија...Не знам како ќе издржам без него 2 недели
zdravo na site i jas dneska super si go pominav denov ama sega sedam pred kompjuterov i baram nesto da napisam sostav za mojata vnuka.mozebi temava ne e bas za ovde no ke ve zamolam nekoja od vas sto e podobra vo pisuvanje da mi da de nekoja ideja nekolku recenici kako voved pa da mozam da dobijam pogolema inspiracija ve molam pomognetemi naslovot e za ubavinite na mojot roden kraj.
Јас преведував еден километарски документ за некоја телекомуникациска опрема, очи ми отпаднаа, термини боли глава, сега го завршив и раат сум, иначе мислев да продолжам утре ако не стигнам, и сеа сум ептен хепи зошто утре сум си фрииииии
денес денот ми беше прекрасен денес прв пат излеговме со на прошетка во природа потоа на доручек (мама и тато) и на кафе во кафичот затоа сега се чуствувам како некој да ме тепал сето тоа е од сонцето
denes bevme skoro cel nadvor na SONCEEE malku bev neraspolozena zasto mm e na sluzben pat i bese neizvesno koga se vraka ama sega sum heppi si doaga vecer ne znam vo kolku ama vazno tuka e se setavme so decinjata po dvorceto i super bese
Бев 4 саати на фризер, се шатирав, фарбав, шишав, фенирав и што е најважно од се се изрелаксирав до максимум фризеркава има преубаво дворче си седев на сонце листав весници абе милина
Ajde, Мацо со среќа. За едно 2-3 недели пак да пишеш овде убава вест. ----------------------------------------------------------------------------------- Јас од сабајле трчам, барам една особа, ама никако да ја најдам. Три дена ја барам дотичнава личност.
denes nekako bez plani so ostanavme doma i puknav od dosada...Ne praktikuvam da cistam koga mm e doma bidejki eden vikend raboti a eden - ne ,pa sakam toj vikend koga e doma da mu se posvetam a ne da me gleda kako cistam i da si rece - tuuu kako ne sum na rabota i taka denes so decinjata si sedevme doma,si rucavme se dosaduvavme..