RE: Што правевте денес? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

princessa -> RE: Што правевте денес? (14.6.2013 15:44:31)

kako i sekoe utro denot go zapocnav so kafe, pa se raspravav so N zasto e skarana so jadenjeto i cel den go pominav so nea, sega zaspa a jas se navlekov na forumov[sm=bravo.gif]

moni teo -> RE: Што правевте денес? (14.6.2013 15:57:53)

cel den se borev za rr [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bucko mal -> RE: Што правевте денес? (14.8.2013 12:52:14)

sreda mi e tezok den

Vo sreda mi doajga ucitelka doma od 10 do 11.Pa otidovme sedisteto za vo kola od bebusov da go smenime,pa na skolo.Vecerva napraviv krofni I sega odmaram,site spijat,uzivam vo tishina[sm=smiley1.gif]

vezilka RR -> RE: Што правевте денес? (14.8.2013 13:03:07)

Досега бев на состанок со најарогантниот човек што воопшто го имам сретнато. Лелееее, да ти пукне душата. Едвај го издржав. Сега се вратив во канцеларија, кога гледам, сите збришале, хе, хе па и мене натаму ми иде умот. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Што правевте денес? (14.8.2013 13:04:19)

E skapav na stolov,sabajle malku se rastrcav ama kratko bese,za saat iskacam do notar imam nesto rabota i ne se vrakjam na rabota,produzavam do kaj moite pa doma

mosa -> RE: Што правевте денес? (19.9.2013 1:32:06)

Deneska se spre,mav i psigicki i fizicki za utresnoto intervju za rabota .Deneska mi se javija,a mi rekoa utre da odam na intervju i sega nekako sum celata haos.Sto ke bide i kako ke bide.
Iskreno konkurencijata e golema,a rabotnoyo mesto e ubavop.Ke vidime sto ke se sluci,bas sum pod stres ajde rr posakajte mi sreka ,a jas ustre ke vi kazam kako sum pominala.

mosa -> RE: Што правевте денес? (19.9.2013 20:42:56)

Bev na razgovor za rabota,na pazarenje i po doma posle .

mommy_angels RR -> RE: Што правевте денес? (30.9.2013 20:53:26)

интересен ден во секој случај [sm=hudicek1.gif] ,прво отидов за прв пат да уплатам за градинка за малово и не можев дека нели немав целосно потполнета уплатница оти иако инсистирав да ми се дадат броевите,таа од градинка ме убедуваше дека во банка ќе пополнат [sm=smiley35.gif] ,ајде се снајдов,вртев по пријатели и ми диктираа по телефон,потоа видов дека не ми го дала делот од договорот во кој докторката треба да потврди дека детето е вакцинирано [sm=smiley7.gif] и земав само потврда ,за на крај да ми се скине едната кондура и по дождот трчав да купам нови,немав рачун да се враќам до дома и така сега си имам непланирани нови чевли [sm=smiley1.gif] ,ајде при крај е денот [sm=smiley2.gif]

Snowhite RR -> RE: Што правевте денес? (1.10.2013 0:16:25)

Печев пиперки и после ги лупев

Mihaela 2010 -> RE: Што правевте денес? (6.12.2013 9:13:18)

Ajde za vcera
otidov doma, rucav, kafe pa so M i edno nejzino drugarce iskocivem na prosetka,malku na vozduh eden saat pa si odbra dve slikovnici i doma si citkavme si uzivavme,se dur ne dojde mm od predavanja i vo krevet

deluxe -> RE: Што правевте денес? (6.12.2013 9:19:00)

Сабајлево на работа,попладне низ дома ке се одмарам[sm=smiley1.gif]

Tanjat7880 -> RE: Што правевте денес? (6.12.2013 9:32:31)

Ova utro si go isprativ G vo shkolo I ko sekoja EXTRA domakinka si go turiv gravceto da se krcka,e za posle ke vidime shto ke pravam,ili ke bidam srekja I vesela ili ke CADAM od lutina.

Defne90 RR -> RE: Што правевте денес? (20.3.2014 23:51:20)

Денес станав околу 9 часот заедно со децата и прво нив ги средив,на М му ги дадов антибиотиците и лекарствата што му ги препиша матичната и така си седевме дома докај 4 затоа што дуваше силен ветер.Е после некаде се стиши ветерот па излеговме да се излуфтираме малку надвор.Ајде вечерта ги оставивме децата на бабите и дедовците а јас појдов со маж ми да го видам новото куче на другарка ми.Инаку јас обожавам животни и ептен им се радувам и секогаш ми се разубавува денот со нив.[sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Што правевте денес? (14.4.2014 15:35:35)

Станавме малку подоцна денес со децата,успеав од сабалје да усисам,да направам ручек на нас и на децата и толку.Преостанатото време се занимавав со децата и пред компјутер.

caciana -> RE: Што правевте денес? (27.11.2014 19:24:31)

Denes imav gosti , bev na gosti [sm=smiley36.gif] i na zabolekar [sm=smiley13.gif]

scared RR -> RE: Што правевте денес? (27.11.2014 22:32:04)

Денес бев на лекар па потоа се врткав низ град го чекав мм да ме собере [sm=smiley1.gif]

scared RR -> RE: Што правевте денес? (28.11.2014 14:58:58)

Генералка по дома[sm=zz_eek.png]

caciana -> RE: Што правевте денес? (2.12.2014 19:43:28)

Denes umrev od dosada [sm=zz_banghead.gif] Cel den sum doma.. i sreka sto te imam ringeraja.. mi go ispolni denov [sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_inlove.gif]

scared RR -> RE: Што правевте денес? (2.12.2014 20:31:32)

Направив ручек, исправ и испеков тиква [sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Што правевте денес? (2.12.2014 20:50:22)

Pa mene sekoja den nesto ko rutina mi e edno ta isto.Otsabajle si go srediv sinko si go isprativ na gradinka.Posle napraviv dorucek,piev kafe so edna prijatelka.Ajde posle rucek,pa izmiv ciniite i sega otkako se pribravme doma,konecno se relaksiram pred kompjuter.[sm=smiley1.gif]

scared RR -> RE: Што правевте денес? (7.12.2014 21:11:47)

Бев на депилација од сабајле, а потоа прошетавме со мм и брат ми до Сити Мол и Џамбо [sm=smiley1.gif]

caciana -> RE: Што правевте денес? (8.12.2014 13:56:15)

Denes bev na pat skopje-prilep..i sea cel den ke spijam [sm=smiley1.gif]

penelopa -> RE: Што правевте денес? (9.12.2014 14:01:44)

Покрај стандардната шема работа- градинка-ручек денес конечно идеме да купиме елка, времее е за украсување пошто градов наш уште од крај на Ноември е украсен, изгледа ние касниме 🎄

tincule -> RE: Што правевте денес? (9.12.2014 19:29:00)

Трчав за на кај работа, па трчи на работа по документи и пациенти, па трчи од работа за дома дете те чека и таман да дремнам ете ти ја моја Д очите шес банки каде ма ти на спиење, па ај трчи млеко па плачеме, се мазиме, се лигавиме и еве сега земав 5 минути за една цигара и рр малце па трк во веце за бањање и спремање за спиење. И така денес денот во трчање ама буквално, ќе си одмарам ваљда после асално кога ќе спие мојава женска.

caciana -> RE: Што правевте денес? (9.12.2014 21:06:52)

ИЗВОРНА ПОРАКА: tincule

Трчав за на кај работа, па трчи на работа по документи и пациенти, па трчи од работа за дома дете те чека и таман да дремнам ете ти ја моја Д очите шес банки каде ма ти на спиење, па ај трчи млеко па плачеме, се мазиме, се лигавиме и еве сега земав 5 минути за една цигара и рр малце па трк во веце за бањање и спремање за спиење. И така денес денот во трчање ама буквално, ќе си одмарам ваљда после асално кога ќе спие мојава женска.

Znaci bukvalno me iznatrca hahahha.. go citam postov i se umoriv , ajde sea odmor malku [sm=smiley1.gif]
Jas denes se iznasetav niz grad, bev po gosti i sea pak zaminuvam na gosti [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  24 25 26 [27] 28   Следна страница >   >>