Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
денес, вчера веќе незнам ни кое време е- со лука бевме цел ден надвор- прво до парк се изнаигравме со топка, па кај баба и деде и на крај кај едно малечко бебенце и дома со автобус, дојдовме и успеав само да го преоблечам и заспа...а јас- останав да пеглам еден прилично голем куп и сега ке си легнам кај и да е
Денес го запознав Дамјан на професорица и свечено изјавувам дека го сакам за зет. Леле срцка дете ни да се срами ни да се крие првпат ме гледа а ме пречека одма со насмевка и почна да ми ги покажува играчките.
Место да фатам книга денеска ме има фатено една ужасна мрза од пред компјутер не сум се мрднала (освен за до wc, туширање, пиење кафе и јадење) Ни креветот не си го наместив. Слушам музика, муабетам на мсн и еве ме тука од време на време.
син ми од оградицата ме ѕирка, а јас со правосмукалката во раце и можете да замислите што правам... во меѓувреме додека правосмукалката одмора (повеќе јас да одморам ) гледам да ѕирнам што се случува на рр
Dragi moi jas sega samo sto se vrativ od zurkata na ringeraja.Bese fenomenalno.Super druzba i za deca i za mamici.Da ima vakvi druzbi sto poveke.Pozdrav do organizatorite
Баш убаво Тања К. мило ми е што сте си поминале супер.Ајде се надевам ќе имам шанса и јас еден ден да ве дружам.а денес станав и право кај мама тука се сетра ми со моите мили срциња внучињата бев да ги видам и еве сега се прибрав.Па сега да се подсукам ме чекаат домашните обврски а баш не ми е денот ми дојде на гости мрзата не ми се работи ама баш ништо денес.