Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
си бев фино на работа..си го земав после буцко од кај моите, си додовме дома, преспавме во кола едно саат ипол и сега он и тато се успиваат мама да пегла- ама некако ме мрзи
И денес, и вчера, и преквчера... ги перев алиштенцата на Јана, па следуваше пеглање (од раб до раб), па редење во новото шкавче на Јана . Останаа само уште две машини и потоа може да се породам Во меѓувреме едно чудо гости имавме, да ме виделе пред да се породам
Бев на факултет пак за да видам дека мојата референтка сеште не е на рб...и се изнервирав скроз.. утре идам кај шефот на студентски ова вака не иде веке!!!а инаце се осекам мн слабо..леле само да не е фати нешо пијам све и свашта само да не се разболам
Денес бевме со Михајло и Тео надвор на снегот. Ова е прв снег за Тео и сакаше да гази по него и да си седи. Потоа имавме едно мало чистење и конечно ја накитивме елката.