Felly RR -> RE: Се породи Lacrymosa (30.10.2013 18:14:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR Лакримоса ја нема нешто, да не реши бебулето да се сожали на кутра мајка?[sm=smiley36.gif] Чекаме убави вести![sm=sloncek.gif] бебулето немаше желба да се сожали над својата напатена мајка и мајката ја превзеде работата во свои раце. На 25.10 ја добив кифлата Јана. бидејќи Јана немаше абер за излагање, цтг-то не покажуваше ништо, не бев отворена ни малку, бајаги тесна и со стегната мускулатура како што се изрази докторот мораше да се оди понедалнички на царски. кога веќе мораше јас се решив да биде петочки да не се думам цел викенд пош после ќе ми беше страв. тоа испадна една од моите најпаметни одлуки. Инаку знаете што е царското во царскиот рез? Не е тоа дека нема болки за време на раѓањето туку ради тоа што После мораш царски да лежиш и да одмараш пош неможеш баш да се движиш. Инаку луѓе ако не морате немојте на царски.. подобро некој саат болка и после некој ден да скокаш него да немаш никаква болка а после да неможеш да станеш и да седнеш ко човек. ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Lacrymosa ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR Лакримоса ја нема нешто, да не реши бебулето да се сожали на кутра мајка?[sm=smiley36.gif] Чекаме убави вести![sm=sloncek.gif] бебулето немаше желба да се сожали над својата напатена мајка и мајката ја превзеде работата во свои раце. На 25.10 ја добив кифлата Јана. бидејќи Јана немаше абер за излагање, цтг-то не покажуваше ништо, не бев отворена ни малку, бајаги тесна и со стегната мускулатура како што се изрази докторот мораше да се оди понедалнички на царски. кога веќе мораше јас се решив да биде петочки да не се думам цел викенд пош после ќе ми беше страв. тоа испадна една од моите најпаметни одлуки. Инаку знаете што е царското во царскиот рез? Не е тоа дека нема болки за време на раѓањето туку ради тоа што После мораш царски да лежиш и да одмараш пош неможеш баш да се движиш. Инаку луѓе ако не морате немојте на царски.. подобро некој саат болка и после некој ден да скокаш него да немаш никаква болка а после да неможеш да станеш и да седнеш ко човек. Лакримоса нека е здрава и жива Јана,голема убавица да расте[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|