Snowhite RR -> RE: Редослед на растење на забите (11.10.2013 23:50:04)
|
Еве јас прва да кажам, на М после првото кое излезе на 9 и пол месеци другите му излегуваа редоследно според сликата на статијата, освен што прво му излегоа горните единици, не видовме многу мака за вадење и пред да наполни две години ги имаше сите до петка. Единствено многу имаше мака и плачеше кога ги вадеше четворките, никако не можеше да спие, а јас не знаев што е и се нервирав му викав да спија, тоа душиче плачи дали плачи, кога по два дена гледам катник извадил, леле колку ми падна жал дека му викав јас, а тоа си имало мака. Јана на 6 месеци и една недела ги извади двете долни единици, сега еве скоро 9 месеци ќе прави се уште нема извадено други, ама ја гледам деновиве непцата кај горните двојки и се како потечени, па се си мислам дека нив ќе ги извади следно, пред два вечери едвај заспа, а сабајлево цело време се разбудуваше и сакаше да цица, т.е. да спија со градата во уста, најверојатно ја чешкаат непцата. И вечерва баш ја гледав и мислам дека се веќе излезени, баш сабајле ќе видам. Среќа овој пат не крена Т за разлика од минатиот пат
|
|
|
|