Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
само што си дојдоа моите од кочани и ми донесоа ѕиврички(од оние за кои разговаравме)и мене лично не ми се допагаат.Памукот е убав,100 ден.се-типични ѕиври.Јас сум повеќе за хулахопчиња без стапала.
Јас на Мила бидејќи е помала да не ја стегам и облекувам ѕиврички без стопала, а на Мартина хулахопки, бидејќи онака ми ги сњоблекува чорапите и постојано се караме. Многу сака да оди боса, па хулахопките ми се спас.
хехех бев и немаше такви имаше само класични ѕиври со отвор напред(такви претпоставувам и однеле на хапи мама).И порачав . сега во понеделник ке ги земам и пракам . овие се 80 денари и се како хулахопки без стапала(дека сега овде имаше панагур и све продале од тие)
и ја кажав маката НА ПРОДАВАЧКАТА и велам брзо шиете оти останаа интернет пријателките без ѕиври се отепа од смеење
значи во понеделник ги земам и ги пракам на мами на работа!?
јухууу, ги земав ѕиврите..супер се..малку поголемки, ама комотни и мекани..Фала мотхер29, и за бодито- за 80 ден. имаш прекрасно памучно боди..одлични, утре ке ги исперам, па ке му ги пробам
не сум стигнала машина да пуштам, дека два дена спиевме кај моите, немам кога...но, денес ги перами утре веќе ке може да ги носи.. а на спиење не носиме ништо освен пижами и боди...
jas na kerkami i oblekuvam hulahopcinja ima 4 meseci imame i zivricki so nogavicinja ama nekako hulahopkite mi se poprakticni i poubavi za nosenje koga gi nosi zivrickite mi gi vadi nodzinjata od niv i tie visat
Јас му облакам и хулахопки и едни ѕиврички кои ги носеше прво како пантолончиња бидејќи имаат и ногавчиња многу ми се практични. Во оние без ногавички многу ми е натутулен со чорапите
lele vie kolku rano ste pocnale so dzivricki.....mene mi e mnogu poubavo so hulahopcina,ama kako sto pisuvase pogore sega e veke maz ke odi nauciliste uste malku pa ke mora da barame i nie nekoi ubavi dzivricki,za da ne mu se smeeat drugarcinata