Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Го славите ли денот од кога сте во врска или во брак? Сакате ли да го изненадите партнерот и да бидете изненадени со романтична вечера или убав букет...?
Ние го славиме денот од кога сме во врска.А за изненадувањата јас сакам премногу да ме изнандува партнерот и јас да го изнанадувам,но моето срце стално успева да ме изнанади а јас кога и да си смислам изненадување стално си се издавам на некење па дали од кога сме заедно еднаш или два пати не ме има откриено.Многу се нервирам али тоа е. Имам сега уште едно и ако тоа ме открие и не го изненадувам веке ......си имам смислено.
I jas go slavam denot od koga sme vo vrska. I sekogas go iznenaduvam, mu kupuvam nesto ubavo i mu go ostavam vecerta vo kola ili mu go prakam so brza posta na rabota.
ние ги славиме и двата дена, и од кога сме во врска и од свадбата...најчесто е со убава вечера или подарок или некое изненадување...а за следниот пат му подготвувам еднодневно киднапирање и цел ден поминат во љубовна изолација па ќе ви пишам како поминало
еве ќе ти го пишам мојот план ( ако знаеш да возиш уште поубаво), го пушташ детето кај баба сервисот. резервираш соба во хотел за 24 час, имаш од 30 до 180 евра зависи од хотелот, го собираш дотичниот и не му зборуваш ништо цел пат...си го земаш клучот од рецепција и правец соба...затварате врата и препуштете се на уживање и време само за вас двајца...немо ра да напоменувам дека мобините мораааа да ви бидат исклучени
Super ideja samo sto sme sami vo sk(i dvajcata sme od drug grad) nemame baba servis + imam bebe 5 ipol meseci sto go dojam Ideja odlicna no nekako nemozam da ja realiziram i sum tazna .Eve eden nedostatok na tie sto imaat deca, bracniot zivot e na nekoj nacin zapostaven.
fala na ponudata mnogu mi znaci no nejke nisto osven cica.Mora da izorganiziram nesto barem na nekoj saat .A za doma ima li restorani sto nosat hrana doma pa da napravam nekoja romantika koga decata ke zaspijat?Ne e koj znae sto (deja vu)ama e nesto.
Еј Мами, ми се допаѓа идејава со хотелот, ќе мора да почнам пак да возам да се вратам у форма за годишница и да организирам нешто вакво... Ух ете мотивација
ај врати се во форма, па научиме мене како се вози после , мене планот ми е да му пратам смс каде да дојде и во која соба, посто неможам да го донесам јас, ако земам да возам ке треба да резервирам соба во Државна
Agnes 77 баш убаво. Инормирај не кога точно доаѓаш, па можеби ќе можеме да организираме некоја Рингераја забава во твоја чест. И само кратко прашање зашто се решивте баш за Македонија?
Draga Julie, Ringeraja zabava bila bi odlična. A zašto Makedonija? Prije nekoliko dana saznala sam, da smo konačno upisani u registar posvojitelja u Makedoniji Tako, da jednog dana postat čemo roditelji jednom od Makedonije
Нашата годишнина е баш на Војордание, тогаш имаме три во едно, именден на синчето на мм и плус годишнина,.Оваа година славевме заедно со сите гости, а потоа наредната вечер отидовме со мм во ресторант..
колку добро ми дојоа предлозите,зошто сега на 3 мај нас ни е годишница,од моментот кога решивме да бидеме заедно,и тоа си го одбележувам,и баш ми требаше некоја добра идеја
мами пошто сме со две деца и без дадилка за чување годишницата ја прославивме сите четворица со свечена вечера а откако децата заспаа прославата ја продолживме во спалната соба
E da vi kazam deka denes ni e godisnica od brak ama duri sega mene mi tekna. Lele obvrski sram da mi e a i na mm ne mu tekna sramota.Inace ni e 2 godisnina hahahahaahah
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.