|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување V дел
25.11.2013 19:17:08   
butterfly 00
Macee ne si zabelezala inaku se pisuva vo semata sto ti ja davaat :)

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 126
25.11.2013 21:28:05   
maceee
duso sega razgledav ne gledam nisto takvo...inaku mi se javia od remedika i mi rekoa deneska bile samo 8 oplodeni pa ke mi javele utre kako se odviva user posted image pozdravce

i sto ke se slucuva so ostanatite 7...backi za siteuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.11.2013 22:05:16 >

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 127
25.11.2013 23:39:33   
maceee
i love nemoj da se nerviras se ke bide vo red tvoeto bebence ke rasteuser posted image user posted image

duso mora da izdrzime tesko e no nie sme hrabri i naskoro ke si gi vidime svoite user posted image user posted image i zaedno ke se raduvame sreknoouser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.11.2013 1:05:51 >

(Одговор на членот I LOVE)
Непосредна врска до пораките: 128
26.11.2013 11:21:38   
I LOVE
dusiski samo da vi kazam ,se e vo red mi prestana krvarenjeto sega pratime dali raste beta i rasteuser posted image user posted image raste moetouser posted image drugata nedela sum na eho

(Одговор на членот maceee)
Непосредна врска до пораките: 129
26.11.2013 11:26:16   
latica
Девојки здраво, немав интернет баш и затоа нњ пишАВ

БРЕМЕНА СУМ user posted image user posted image user posted image
Бета ХЦГ ми беше 1058

Инаку на контрола ми рекоа после 10.12. Да не е касно user posted image
Немам некои симптоми, да речам никави, освен од синоќе што ми се воспалија непцата кај предните заби, ако тоа е некој симптоми user posted image

Поздрав и фала на подршката

< Поракaта ја уредил latica -- 26.11.2013 11:28:13 >

(Одговор на членот I LOVE)
Непосредна врска до пораките: 130
26.11.2013 12:10:33   
Melanija RR
latica user posted image user posted image user posted image имај на најубава бременост

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

31.10.- maceee - почеток со терапија
6.11. - butterfly00 - почеток со терапија
11.11. -baby77 -почеток со терапија
13.11. -kate.. -почеток со терапија

=========================

19.11. -baby77 =пункција /21.11. =ET
22.11 - Gondola!19=пункција/ 24.11=ЕТ
24.11. -maceee =пункција/29.11=ЕТ
27.11 - butterfly 00 = пункција/ 29.11= ET

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
3.12- baby77= ТЕСТ
08.12 Gondola!19 = TEСТ
10.12 -maceee = TEСТ
13.12- butterfly00= ТЕСТ

ПОДДРШКА
user posted image

Kolachence , firenca didi , Adelle, gina , milasteve , mesecina83 , Bogdancanka RR , bubble , koki12 , skopjance, mimiiiiiiiiiiiii , Lina* , taci14 , Herco , trust, kapina , Didi80, Tajci_pp, bybe10 , cacim , babyhope

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezdauser posted image bebus1user posted image beblak user posted image menadauser posted image belliuser posted image marijana81user posted image caciskuser posted image I LOVEuser posted image LoveableMe RRuser posted image laticauser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 26.11.2013 20:05:29 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот latica)
Непосредна врска до пораките: 131
26.11.2013 12:12:46   
butterfly 00
Latica CESTITKI yeeeeeeeee samo vaka neka prodolzi samo ubavi raboti da se pisuvaat, na site veke sto zabremenivte vi posakuvam lesna i ubava bremenost, ovie 9 meseci da uzivate vo nea pa mislam deka zasluzuvame user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jas utre odam na punkcija ve molam pustete mi sreka da imam zdravi i kvalitetni jajce kletki

Непосредна врска до пораките: 132
26.11.2013 12:15:09   
Hopeful RR
latica, честитки најголеми на свет!!! user posted image user posted image user posted image Ти посакувам најубава и најлесна бременост! user posted image

Тргна возот и тоа како, бравоооо!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 133
26.11.2013 13:50:59   
kapina
Latica cestitki jas denes bev na endokrinologija I mi kazaa oti aspirin I eutirox ne trebalo zaedno da gi pijam oti I od eutirox I od aspirin moze da dojde do krvarenje I mi dadoa da ispitam lipiden status insulin fsh lh I estradiol na petti den od ciklus denes imav zakazano I mi se pogodi bas I denot tie hormoni mozelo da se ispituvat mi kazaa od treti do peti den

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 134
26.11.2013 16:40:08   
maceee
superrr duso sreknoouser posted image

srekna i lesna bremenost duso se najubavo sega samo uzivaj siuser posted image user posted image

eve duso najgolema sreka od mene ke si izkocat ubavi folikulcina i za kratko vreme da si gi vidis user posted image user posted image

devojki denes mi se javia od remedika i mi kazaa deka moite 8embrioncinja odlicno se razvivaat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a transver mi zakazaa vo petokuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.11.2013 0:48:58 >

Непосредна врска до пораките: 135
26.11.2013 18:49:55   
gondola!19
Zdravo devojki,jas sum nova na forumovuser posted image pret dva dena pravev embrio transfer
Sea odmaram i cekam da mi pominat denovive...user posted image dali ima uste nekoj kako mene sto
ceka??user posted image sakam uste nesto dali znaete koja e najdobrata ishrana po embrio transfer?

Непосредна врска до пораките: 136
26.11.2013 19:05:26   
maceee
dobre ni dojde gondola!19 ubavo sto ni se pridruzi da si spodelime iskustva i zaedno da se raduvame na nasiteuser posted image user posted image user posted image inaku jas vo nedela mi pravea punkcia a vo petok mi zakazaa transver..me interesira na punkcia kolku folekuli ti izvadia kolku ti se oplodia i kolku ti vratia na transverot posto slusam nekoj vikaat vrakale tri nekoj 2...pozdravce

(Одговор на членот gondola!19)
Непосредна врска до пораките: 137
26.11.2013 19:11:45   
kapina
Ajde navivam za site sto cekaat visoka beta da si docekaat sto poskoro. inaku endokrinologot se cudese denes kako e mozno. pokraj tolku jaka terapija za IVF I spontan abortus da. Imam redovna menstruacija sega treba da cekam da vidam kako ke izlezat tie rezultati. I zdravje boze February mart pak ke spremam dokumentite za ivf

Непосредна врска до пораките: 138
26.11.2013 19:29:25   
Bethany
Латица, честитки user posted image user posted image user posted image
Да имаш најубава и најлесна бременост, со здраво и живо бебенце/а user posted image

Само овака нека продолжи, исчекувалки ќе дочекате и вие user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 139
26.11.2013 19:55:55   
LoveableMe RR
Latica mila, cestitkiiiiiiiiiiiiii imaj najubava vremenostuser posted image .

Gondola19 dobredojde, ti posakuvame naskoro da ne izraduvas so tvoite crtkiuser posted image . na Ovoj link mozes da najdes informacii za IVF po transferot.

Pozz

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 140
26.11.2013 20:10:38   
Felly RR
Честитки Латица!!! user posted image user posted image user posted image Супер, само вакви убави вести да читаме на форумот.
butterfly 00, ти пуштаме среќичка за утре!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 141
26.11.2013 21:04:36   
gondola!19
macce znaci mene mi izvadija 6 jajce kletki site zreli za oploduvanje,od niv 4 se oplodija,2 mi vratija
blastocisti na 5 den od transfer,endometriumot bese super rece doktorot ne mi kaza kolkiu mm,a jas posto bev mnogu vozbudena zaboraviv da prasamuser posted image inaku procitav da se lezi na stomak i na desna strana ,mene nikoj taka ne mi kaza..mi rekoa da miruvam na grb??znae ;o nekoj kako e pravilno??tanks devojki forumov e super..da se nadevame deka site ke se izraduvame so user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 142
26.11.2013 21:28:27   
kapina
Jas mislam oti nema vrska lezenjeto oti embrionite se tamu kade sto se I jas ne vnimavav voopsto na toa

Непосредна врска до пораките: 143
27.11.2013 0:12:23   
baby77
Laqtica cestitkiiiii.So lesno i mirna i skolska bremenost.Gondola i jas sum od cekackite kako i ti.sedmi den od transver denes.Probuvam da bidam sto po smirena .pa ostanuva da cekame
Macee so lesno vo petok..user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 144
27.11.2013 9:32:01   
dzvezda
Laticauser posted image i od mene.Ti posakuvam lesna bremenost i mnogu decinjauser posted image .Mene mi e prv den od ciklus i sakam da prasam od koj den vie pocnavte so terapija?Kako se odviva terapijata,dali treba miruvanje i za vreme na terapijata i sto bi bilo vaka ubavo pocesto da se jade vo toj period?Pozdrav i se nadevam site nie tuka naskoro ke stanemeuser posted image

I dali ke moze da mi kaze nekoj kako da si zakacam slikicka?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.11.2013 10:53:39 >

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 145
27.11.2013 11:05:32   
Melanija RR
dzvezda сликичка односно аватар на профилот како се поставува КЛИКНИ=ТУКА ако ти треба помош пиши ни во таа тема

Одприлика за постапката може да прочиташ во темата ТУКА каде што LoveableMe RR пишува како оди, а тема оклу исхраната има во темата Важни совети кога сте во IUI/IVF/ICSI

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот dzvezda)
Непосредна врска до пораките: 146
27.11.2013 11:26:54   
bube10
Latica user posted image user posted image user posted image Super milicka, imaj si ubava i lesna bremenost. Na site vi posakuvam da si gi vidite vo brzo vreme svoite user posted image user posted image

Ke moze li nekoj da mi kaze dali ima praveno ivf so zamrznati embrioni i kako odi celata procedura?

Pozz

< Поракaта ја уредил bube10 -- 27.11.2013 11:28:53 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 147
27.11.2013 12:59:47   
LoveableMe RR
Poddrska na site ringerajki ischekuvalki. Bube 10, zamrznuvanjeto chini 650 EUR, za edna godina, a potoa ako sakas da ti gi chuvaat sekoja godina po 150EUR. Ke primas terapija eo estrofem I progesteron kratko, da ja podgotvat matkata za embrionite, a transferot chini 25000 den. Vo sekoj slucaj skratena postapka e, za razlika od IVF.

(Одговор на членот bube10)
Непосредна врска до пораките: 148
27.11.2013 14:18:48   
butterfly 00
Devojki punkcijata pomina odlicno mi izvadija 16 jajce kletki pa rekoa utre ke mi javat da mi kazat kako ke se oploduvaat user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 149
27.11.2013 15:39:55   
butterfly 00
Sakam da prasam mi dadoa Crinone progesteron vaginalen gel, no dosega ne sum upotrebuvala pa sakav da ve prasam kako se upotrebuva prvo neli treba da se protrese za da padne nadolu gelot, dali dodeka go protreduvate isto taka treba i da se stiska pumpicata i posle toa koga ke se stavi vaginalno samo ednas ja pritiskate pumpicata ili nekolku pati pa ja vadite. Prasuvam zosto neli ako ja stiskas nekolku pati so pritiskanjeto taa moze da go navlekuva gelot nazat i zatoa mi e vazno da prasam dali treba samo ednas da se pritisne za da izleze gelot?
Ve molam nekoja RR ako znae neka mi pise, Najgolemo THANKS

Непосредна врска до пораките: 150
Страница:   <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.