Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Za nikogo Julie,tolku go mraaaazaaaam fudbalot da moze da nepostoi da nepostoi.A koga ke go vidam maz mi kako sedi pred televizor i naviva za neznam sto tamu i plus negoviot omilen tim ako ne pobedi taa vecer toj e neraspolozen.E ne mozam da razberam i nemozam i uste mi vika da navivam????Pa eden den toa pak za negova ljubov toj gleda fudbal jas so majka mi i sestra mi na skype i site tri se derevme od navivanje
Од вчера започна најважниот месец од годинава Светското првенство во фудбал. Вчера фатив малку денес баш погледав Шпанија и Холандија , и ги зарекнав шпанците ми изгубија и тоа солидно 1:5
Рингерајки ќе гледате фудбал?За кого ќе навивате?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јас овие денови можам да се прошетам до кладилница да уплатам некое ливче.Што знам понекогаш гледам зависи како ќе ме фати ќеиф,а маж ми гледа ако гледам и јас.Во принцип јас дури можам да кажам дека јас почесто пратам фудбал,пратев де,откако ми се родија децата немам баш време толку ама знам и да си заседнам со пивцето и кикиритките и да си навивам.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 14.6.2014 0:22:03 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Така да има да си муабетиме и информираме Вечер Шпанија и Хрватска мора да тепаат ако не ќе ги тепаат Инаку оваа шема (временска разлика) баш ми одговара навечер порастеретена си уживам,а и за собиранки и друштво е супер
Шпанците се тотално промашување и разочарување ова Првенство - ама, па не може со исти играчи 100 години да тераат и да очекувуваат резултати - еднаш мора да се направи и промена. И мене ми е криво искрено, ама тоа е....ќе типивам на фаворити, ама нема да навивам: Германија, Аргентина, и некоја Јужно Америчка земја
Кај кумовите вчера бевме да гледаме, јас се правам дека гледам ама некако тешко ми оди... мм ќе влезе да се тушира, тие дале гол и ме прашува како голот, ја шо да му кажам кога поима немам ни дека дале само да ве поздравам на темава и слабо од мене тука.
Не сме љубители на фудбал ниту јас ниту мм. Сакаме ракомет. Ќе го гледаме финалето ваљда само
Фала за информацијата меланија ќе гледам обавезно тој натпревар.германците ми ае фаворити уште откако почнав да гледам свецко.и ќе навиваме се разбира само пивце пред нас и спремни сме.
Да ви кажам у право јас сум против нив иако бев за нив. Пред некој ден во понеделникот мислам кога ги победија португалците тука се славеше, се пукаше петарди како бојно поле беше. Па и вчера се радуваа на секој гол што го добиваа шпанците зашто им се конкуренција и исто се пукаа петарди и сл. Јас само од инает сум против нив
All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!
Кој има ФБ може плус да ужива во поезијата на Калински пишете само Поезијата на Златко Калински
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Како што тече првенствово, се повеќе сакам јужноамериканците да ги земат првите места н мундијалот.
И јас сум за
Денес 18:00 Италија-Костарика 21:00 Швајцарија-Франција 00:00 Хондурас-Еквадор
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.6.2014 12:47:18 >