RE: фудбал-најважната споредна работа! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

princessa -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.6.2014 8:53:49)

И мене[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR

Мило ми е што Грчиштата изгубиле од Коста Рика!!![sm=smiley1.gif]

princessa -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.6.2014 9:07:08)

И сега читам на нет дека холанѓанецот симулирал да добие пенал па и признава копиле.

LoveableMe RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.6.2014 9:08:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

И сега читам на нет дека холанѓанецот симулирал да добие пенал па и признава копиле.

њ,њ,њ, резил

Melanija RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.6.2014 16:46:25)

И него треба да го санкционираат како Лопез гладниот [sm=hudicek1.gif]
На сите ни е мило за јужниот ни сосед [sm=jezicek.gif] ама стварно немаше да биде фер да изгубеа.Туку многу ми е криво за Чиле и Мексико [sm=smiley13.gif]

LoveableMe RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (4.7.2014 23:13:16)

Бразииииииииииииииииииииииииииииил [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (10.7.2014 12:22:51)

Да ја активирам темава, многу ми е жал за Бразил што изгубија, Германциве беа добри, но на Бразилците фудбалот им е во крвта....сега навивам за Бразил 3-то место, а за победник, ако имаат среќа сакам Аргентина.

Вие за кого навивате?

Defne90 RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (11.7.2014 10:43:38)

Јас се знае со нетрпение чекам финале Германија и Аргентина и секако навивам за Германија сега и секогаш.Едноставно најубава игра имаат секогаш,се надевам дека ќе ја земат титулата.
Напред Германија.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

princessa -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (11.7.2014 10:47:43)

Јас навивам за Аргентина[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Не дека не ја сакам Германија ама луѓе овде е пекол кога играат они па и кога победуваат, настанува бојно поле, пукање петарди, рикање, кршење...аааа не. Како ги трпевме и до сега, пред некој ден кога ги победија бразилците беше страшно. Децата не ми спиеја од страв. Ццццц ги нејќам....

Defne90 RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (14.7.2014 13:17:09)

е ама ми се наполни срцето синоќа кога Германија ја однесе титулата.Навистина заслужено не само вчерашниот натпревар,туку и сите натпревари ги одиграа баш најдобро и се покажаа во најдобро светло.Секоја им чест и можам да кажам само браво и дефинитивно заслужена победа.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (14.7.2014 14:39:28)

Defne90 германците заслужено стигнаа до финале ама синоќа се протнаа[sm=smiley1.gif] требаше да биде на пенали
Штета за Аргентина,а за двете последни на Бразил невиден резил кој долго ќе се памти.
Се на се ок првенство штета за Чиле и Мексико.За две години европско [sm=smiley1.gif]

princessa -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (15.7.2014 15:48:38)

Аргентинците играа добро,имаа шанси но ги пропуштија. И што толку дриблаа, а бе шутирај[sm=hudicek1.gif]. И јас мислам дека се протнаа швабите, требаше на пенали. Меси ја утна ептен некако бе[sm=hudicek1.gif]

Snowhite RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (15.7.2014 22:28:10)

Е зошто на пенали? Мене па пеналите ми се живи глупости, мислам 2саати ќе се отепаат од тρчање и на κρајот на пенали ќе победат или ќе изгубат, нема смисла зошто толκу маκа κога може се да се завρши со пенали. [sm=smiley1.gif]
Јас не ги саκам Геρманците ама сега за нив навивав, единствено ми е жал за Меси зашто не успеа да се запише во легендите, за следното светсκо веќе ќе биде стаρ. Ама тоа е, џабе снима ρеκлами за пепси κога не успеа да и донесе победа на Аρгентина [sm=smiley36.gifбρзо

caciana -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.11.2014 19:06:16)

Auu bravo ...gledam sledite fudbal..haha Jas mrazam fudbal.. a mojot decko obozava i igra fudbal. Cesto pati sum pokaneta da gledam nekoj negov natprevar..pa aj da ne bidam odbivna odam no sepak igram nesto na mob.. [sm=smiley36.gif]

scared RR -> RE: фудбал-најважната споредна работа! (30.11.2014 19:10:58)

Среќа моја што мм не е по фудбалот, едноставно не можам да го поднесам, никаков спорт не е според мене, само трчаат ко муви без глава [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  2 3 4 5 [6]