Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 11.12.2013 22:14:11
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
E dobro bre jas tolku li sum losa ta samo mene da me ima kako negativna licnost mislam oti ne sum dotolku losa
Kapina, немој да мислиш дека те сметаме за негативна личност, оставаш впечаток на нелитературно пишување заради тоа што некогаш не оставаш празно место меѓу зборовите, измешани букви во нив и сл. ама тоа не те прави негативна личност. Ама еве за да не мислиш дека си само во таква категорија јас те ставам и во категорија НАЈсоветодавач форумџија зошто секогаш се трудиш да им дадеш по некој совет на другите членки. Други категории кои ми текнаа:
НАЈкафеџија: Делукс (за најредовен кафеџија) и ТањаТ 7780 (за најкреативен кафеџија)
Најаватар: Меланија - секоаш и мене ме поттикнува да си сменам, а во последно време и Бетани може да и конкурира
Најмузикален форумџија: Мама_06 - најмногу песни мислам во РР радио ни пушташе.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 11.12.2013 23:16:21 >
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 12.12.2013 9:35:13
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Ne realno ne mi se dopaga toa oti sum najneliteraturna
Kapina duso, nikoj ne rece deka TI si losa, samo spelingot ti e los Obidi se da upotrebuvas tocki, zapirki, golemi bukvi i ke ni bide mnogu polesno da te razbereme. Nema ljutis...
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 12:02:32
ivoni4ka
Најдобар мод/админ: АnnaMolly Најинтелегентен форумџија: Анаана,Бетани,Ники Најдуховит форумџија: Палешка, Најсериозен форумџија: Хм , незнам Најпровоцирач форумџија: заминаа во историја и да ОСТАНАТ Таму Најкреативен форумџија: ,Сноувајт Најстабилен во ставови форумџија: Бетани,сандриана Најискрен форумџија: Анелав,Анаана Најприземен форумџија: AnnaMolly Најдрзок форумџија: zaluta nekade otkako ja baniiraa Најдиректен форумџија: Ники -lider Најфин форумџија: Betani, Anaana i AnnaMoly Најдосаден форумџија:Можеби јас..не знам Најинтригантен форумџија: Ummu Ajna- car e Најдомаќинка форумџика: Миана Најпозитивен форумџија: Bucko Mal Најстрог мод/админ:Betani Најфалбаџија форумџија:сите се фалиме Најнелитературен пишувач форумџија:jas skarana sum so pravila i interpukciski znaci Најочекувано бебе : Михаил од Меланија
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 14:55:27
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
1
Најпровоцирач форумџија:Ники (и нема рамен
2
Најпровоцирач форумџија:niki
3
Најпровоцирач форумџија: niki
На ова мислев дека ти нема рамен ,ама ти викам имаш мои гласови и за овие категории
haha ma dobro toa si znam jas deka namerno provociram i deka so pravo lugeto me dozivuvaat taka tuku ne mi e jasno kaj gledas provokacija vo pogorniov mi post, pa ne provociram sekojpat koga ke dopram tastatura of lele sega ke ispadne deka i jas se naljutiv, pocnav da se pravdam
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 16:39:35
Melanija RR
Додека се смислам кој за каде е ми текна категорија плус Нај он лаин форумџика:Bethany RR
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 18:23:58
Felly RR
Па за оваа категорија - НАЈ свекрва немаме многу избор - титулата дефинитивно ќе ја понесе Палешка. А во што ќе биде НАЈ како свекрва може за некоја година да пишеме.
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 18:38:12
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Па за оваа категорија - НАЈ свекрва немаме многу избор - титулата дефинитивно ќе ја понесе Палешка. А во што ќе биде НАЈ како свекрва може за некоја година да пишеме.
Лелееее куку менееее Си велам јас како вицот ќе бидам
- Мамо зошто влегуваш навечер в соба? - За да те покријам сине - Е арно, ама жена ми ја отскриваш
Пу, пу, Фели рано е...за едно десет години нека биде, нејќам мало детето курбан да ми оди
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 14.12.2013 22:53:53 >
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 13.12.2013 21:51:17
Hunny
Ме изнасмеавте, бе жени:) Фаворит ми е Капина. Инаку вчера си пишав јас овде, ама постот не ми излезе, па утре ќе си го кажам мислењето. Сега имам нешто работа.
RE: Форумџии кои ја одбележаа 2013 година !!! 14.12.2013 10:10:25
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
ili ke si pise snajkata, da se pozali ili pofali
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка RR Лелееее куку менееее Си велам јас како вицот ќе бидам
- Мамо зошто влегуваш навечер в соба? - За да те покријам сине - Е арно, ама жена ми ја отскриваш
koga ke mi tekne na onoj tvoj post od Seks na rati, si velam i so pravo ke mu vrakas milo za drago ama isto mi e zal i za nevesticeto oti toa ni krivo ni dolzno cehot ke go plaka
eh, gledate li zeni od kaj poteknuva problemot pomegu snaite i svekrvite koga ne mozes po magareto udri si po samarot
< Поракaта ја уредил niki -- 14.12.2013 10:14:23 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.